GÜNDEM

Ersoy Dede'den Ahmet Şimşirgil'e İstanbul Sözleşmesi çıkışı

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tartışmalar devam ederken Tarihçi Yazar Ahmet Şimşimgil, Fatmanur Altun'un İstanbul Sözleşmesi ile ilgili küresel lobilere karşı sesin yükseltilmesini istediği paylaşımına "Bütün bu küresel lobiler sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan kaldırılsın dediği günden beri İstanbul Sözleşmesi'ne sahip çıkıyor." şeklinde cevap verdi. Star yazarı Ersoy Dede de Şimşirgile cevaben "Ve otorite konuştu."dedi.

Ersoy Dede'den Ahmet Şimşirgil'e İstanbul Sözleşmesi çıkışı

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun da twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Aileyi hedefe koyan ve sistematik bir cinsiyetsizleştirme projesi ile insanlığın geleceğini tehdit eden küresel lobilere karşı sesimizi yükseltelim!" ifadelerine yer verdi.

Tarihçi Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ise Fatmanur Altun'a cevaben bütün küresel lobilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaldırılsın dediği günden beri İstanbul Sözleşmesi'ne sahip çıktığını belirterek paylaşımına şu satırları ekledi "Zira aileyi hedefe koyan sistematik cinsiyetsizleştirme projesinin ana kaynağı orasıdır... Lütfen ona da tek bir söz söyleyin! Samimiyetinize inanalım!"

Star yazarı Ersoy Dede de Şimşirgil'in paylaşımına cevaben "Ve otorite konuştu.. Anlaşılan bu kibir gözlüklerinin arkasından bakan enaniyet timsalleri onay vermezse bu ülkede kimse fikir de beyan edemeyecek.. Zira Beyefendi onay merci. Egosu öyle şişkin ki, herkes/ hepimiz ondan icazet alacağız." şeklinde konuştu.

İşte Ersoy Dede'nin o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar