GÜNCEL

Ersoy Dede'den ağzını açmayan CHP'lilere 'İmamoğlu' hatırlatması

Sadece ambulans, itfaiye araçları, suç takibindeki güvenlik araçları ve koruması bulunan araçlar geçiş üstünlüğüne sahipken; geçiş üstünlüğünün sıralandığı maddenin kapsamına milletvekilleri de eklendi. Milletvekili araçları kırmızı ışıkta geçebilecek, park yasağı gibi trafik kısıtlamalarına tabi olmayacak, çakar da takabilecek. Star yazarı Ersoy Dede de geçiş üstünlüğünden yararlanacak CHP'lilere bir hatırlatmada bulundu.

Ersoy Dede'den ağzını açmayan CHP'lilere 'İmamoğlu' hatırlatması

Milletvekillerine trafikte geçiş üstünlüğü verilmesi tartışılmaya devam ediyor. Star yazarı Ersoy Dede de bu karara AK Parti'ye de, CHP'ye de, MHP'ye de oy veren herkesin karşı çıktığını, anlatmaya çalışmak yerine bunun düzeltilmesi gerektiğini söyledi ve bu üstünlükten yararlanacak olan CHP'lilere de yerinde bir hatırlatmada bulundu. Dede, "Bu yasayla Ekrem İmamoğlu da trafikte çakar kullanamayacak. Haberiniz olsun." dedi.

MİLLETİN TAMAMININ KARŞI OLDUĞU YASA SORUNLUDUR

Pek çok kesime trafik önceliği hakkı getiren yasa genel kuruldan geçti. Milletvekilleri de bu yasayla, genelgeyle kullandıkları bu hakkı tescillemiş oldular. İmtiyazdan faydalanan diğer gruplara kimse itiraz etmezken(MİT Başkanı, YÖK Başkanı, TBMM Genel Sekreteri, bakan yardımcıları, Valiler vs.) milletvekillerinin bu hakkı kullanmasına istisnasız herkes karşı çıktı. CHP’ye oy veren de, MHP’ye oy veren de, AK Parti’ye oy veren de. Şimdi, anlatmaya çalışmak yerine düzeltmeye çalışmak gerek diye düşünüyorum. Bu arada, bugün kendileri de bu üstünlükten yararlanacak diye ağzını açmayan CHP’lilere hatırlatalım, bu yasayla Ekrem İmamoğlu da trafikte çakar kullanamayacak. Haberiniz olsun.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum