GÜNDEM

Ersoy Dede: Yeni bir imamı karısı tiyatrosuna ne gerek var?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, CHP'nin kürsüye çıkarıp yoksulluk üzerine nutuk attırdığı isimlerin aslında hiç de zor durumda olmadıklarını, bu luzumsuz şovlarla bir siyasi hareketi inandırıcılıktan giderek uzaklaştıracaklarını kaleme lana bir yazı yayınladı. Dede, ''CHP siyasetinde bu saçmalığı hep görüyoruz..'' diyerek sitem etti.

Ersoy Dede: Yeni bir imamı karısı tiyatrosuna ne gerek var?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, CHP'nin kürsüye çıkarıp yoksulluk üzerine nutuk attırdığı isimlerin aslında hiç de zor durumda olmadıklarını kaleme alan bir yazı yayınladı. Dede, ''CHP siyasetinde bu saçmalığı hep görüyoruz.. Ya "İmamın Karısı" tiyatrosu gibi doğrudan toplumu aldatmaya dönük propaganda işleri yapıyorlar ya de en kötü ihtimalle Eskişehir'de "çöpten ekmek toplayan kadın" meselesinde olduğu gibi anlamadan dinlemeden politik malzeme olarak kullanıp çuvallıyorlar..'' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

CHP'nin kürsüye çıkarıp yoksulluk üzerine nutuk attırdığı isimlerin aslında hiç de zor durumda olmadıkları ortaya çıktı.. CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği programda kürsüye çıkarılan Leyla Doğan; "Evimde ekmek yok, pazarda meyve topluyorum" demişti. Allah daha güzel günler nasip etsin, hanımefendinin tatil fotoğraflarına bakınca durumun çok da öyle olmadığını gördük.. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın basının karşısına çıkarttığı ve "torunuma süt alamıyorum" dedirttiği Yıldız Bacıoğlu'nun ise viskiyi sek, rakıyı çilingir sofrasında götürürken çekilmiş fotoğraflarını saçıldı ortalığa.. Alkol bütün kötülüklerin anasıdır diye boşuna dememişler.. Rezil eder adamı. Bak etmiş işte..

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar