MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede Rıfat Ababay'ın yorumu için ne dedi?

Cumhurbaşkanı'nın Brüksel ziyaretine eşlik eden Hadi Özışık, Rıfat Ababay'ın gezi ile ilgili yorumları almış ve Gazeteciler.com'dan yayınlamıştık. Bakın Ersoy Dede o yorumları nasıl değerlendirdi?

Ersoy Dede Rıfat Ababay'ın yorumu için ne dedi?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'nin, bugün köşesinde yer verdiği Rıfat Ababay yorumu dikkatlerden kaçmadı. 

"Posta gazetesi çok düşmanlık yaptı bu millete" hatırlatmasını da pas geçmeden, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay'ın Brüksel gezisi yorumunun "çok önemli" olduğunu vurguluyor Ersoy Dede. 

Hatırlayacağınız gibi geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Brüksel ziyaretinde kendisine eşlik eden gazeteciler arasında Hadi Özışık ve Rıfat Ababay da vardı. 

Hadi Özışık'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına ilk kez binen Rıfat Ababay'la yaptığı mini soru cevap videosunu Gazeteciler.com'dan sizlerle paylaşmıştık. 



İŞTE ERSOY DEDE'NİN BU MİNİ RÖPORTAJ SONRASI YORUMLARI


Hadi Özışık, Posta gazetesi genel yayın yönetmeni Rıfat Ababay’la, Brüksel sokaklarında bir mini mülakat yapmış. gazeteciler.com'da yayınladı.. Ababay’ın, katıldığı gezi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirme beni ziyadesiyle umutlandırdı..“..Çok iyi intibalarla ayrılıyorum. Gurur duydum bir Türk olarak. Ülkemizi bu kadar güzel temsil ediyoruz yurtdışında bu çok önemli bir şey...” diyor.. Hiç birbirimizi kandırmayalım.. Posta gazetesi çok düşmanlık yaptı bu millete. Tek tek detaya girmeyeceğim.. Ama yıllardır ilk kez kameralar önünde siyasi değerlendirmeler yapan, gazetenin bir numaralı isminin, Erdoğan’ın AB üyesi ülkelerin liderleriyle yaptığı görüşmeler dizisini değerlendirirken, bu yorumu yapması, çok önemli.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar