GÜNDEM

Ersoy Dede, Oda TV'ye saydırdı: 'MİT Tırları' ihaneti ile aynı

Star yazarı Ersoy Dede, Barış Terkoğlu;'nun tutuklanmasının ardından kaleme aldığı yazısında Oda TV'nin yaptığı haberin, modern bir MİT Tırları ihaneti olduğunun altını çizdi.

Ersoy Dede, Oda TV'ye saydırdı: 'MİT Tırları' ihaneti ile aynı

Bir MİT mensubunun cenazesi ile ilgili yaptığı haberden dolayı tutuklanan Barış Terkoğlu ile ilgili yazan Ersoy Dede, Oda TV'ye sert sözler sarf etti.

Dede, Oda TV'nin yaptığı haberin, modern bir MİT tırları ihaneti olduğunu belirtti. Gereken neyse yapılsın diye çağrıda bulunan Dede, Ümit Özdağ detayını da atlamadı.

İşte Ersoy Dede'nin yazısı:

Soner Yalçın'ın Oda Tv'si şehit MİT mensubumuzun kimliğini vesairesini yayınladı. Sadece bununla da kalmadı, hangi coğrafyalarda hangi şartlarda devlet görevlilerimizin bulunduğuna dair, kontrespiyonaj faaliyeti kapsamında açık bir ifşaatta bulundu.. Bakın çok ciddi bir tablo var ortada.. 15 Temmuz ihanetini yaşamış bir memlekette nasıl bir sıcak levhada oturduğumuzu anlayın.. Soruyorum.. Oda Tv bu bilgiye nasıl ulaştı? Kimler, şehidimizin fotoğrafı dahil, defnedildiği kabristan, gönderilen çiçekte yazan mesaj, o mesajı yazan kişiye dair ODA TV'ye bilgi uçurdu?.. Yoksa hâlâ MİT içerisinde, ODA Tv'nin de bağlı olduğu servislerle bağını kopartmamış çift taraflı ajanlar mı var?..

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar