GÜNCEL

Ersoy Dede muhalefet partisine ateş püskürdü: Tek bir soruda HDP'ye sorsanıza!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Kılıçdaroğlu'nun "ne yaptı devlet bugüne kadar?" demesine ateş püskürdü. Dede, sadece devlete yüklenip bir soru bile HDP 'ye sormayan muhalefet partisine, ''Evlatlarımızı kaçıran terör örgütüyle bu dostane ilişki nereden geliyormuş bir soru da HDP'ye ya.. Tek bir soru.. Bu kadar mı zor?'' diyerek ateş püskürdü.

Ersoy Dede muhalefet partisine ateş püskürdü: Tek bir soruda HDP'ye sorsanıza!

Star gazetesi yzarı Ersoy Dede, Kema Kılıçdaroğlu'nun  "ne yaptı devlet bugüne kadar?", "Ne yaptınız kurtarmak için?" tarzında sorduğu sorulara ateş püskürerek, ''evlatlarımızı kaçıran terör örgütüyle bu dostane ilişki nereden geliyormuş bir soru da HDP'ye ya.. Tek bir soru.. Bu kadar mı zor?'' muhalefet partisinin HDP'ye hiç soru sormadan iktidara yüklenmesine ateş püskürdü. 

İşte o yazı... 

13 Masumun alçakça katledilmesi, PKK'nın bu yüzyılın en vahşi örgütü olduğu gerçeğini bir kez daha açıkça gösterdi. Hiçbir planı, programı, hedefi, amacı yok. Sadece parasını verenin satın aldığı bir cinayet şebekesi. Ayrıca elbette ki, hiçbir neden 13 masum insanın senelerce rehin tutulmasını ve vahşice katledilmesini haklı göstermez elbette. PKK bir terör örgütüdür ve onu şu veya bu nedenle kınayamayan, şartlı kınayan, 'ama onları da anlamak lazım' diyen, 'PKK bir neden değil sonuçtur' falan gibi süslü laflarla teröristi arkalayan herkes net ve açıkça terör destekçisidir.. Milletin artık sabrı, dayanacak gücü kalmadı. Ben her gün sokaktayım. 40 senedir hakkını hukukunu aradıklarını söyledikleri Kürtlerle birlikteyim. Daha bir tanesinin, 'Ama PKK bizim hakkımızı arıyor, bu kadar insanı bu yüzden öldürüyor' dediğine tanık olmadım. En meseleden uzak olanı bile bunun kendileri için kurulmuş bir özgürlük hareketi olmadığının farkında.. Bu durumu bile bile, bu tabloyu göre göre yine ve hâlâ 'ama' diyen biri varsa kimse kusura bakmasın da ihanet içindedir..

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar