MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede, Mehtap Yılmaz'ı savundu, Milli Gazete'ye saydırdı!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, hakkında dava açılan ve haciz ile karşı karşıya kalan Mehtap Yılmaz hakkında manşet atan Milli Gazete'ye yüklendi.

Ersoy Dede, Mehtap Yılmaz'ı savundu, Milli Gazete'ye saydırdı!

Daha önce Yeni Akit gazetesinde yazarlık yapan ve bir süredir hakkında açılan davalarla uğraşan Mehtap Yılmaz ile ilgili manşet atan Milli Gazete'ye tepki Star yazarı Ersoy Dede'den geldi.

Dede şunları söyledi:

MİLLİ GAZETE'NİN BÜYÜK AYIBI MEHTAP YILMAZ'IN YALNIZLIĞI
Yazar Mehtap Yılmaz; Gezi’de de, 17/25 Aralık’ta da, FETÖ ile mücadelede de 15 Temmuz işgal girişiminde de sözünü sakınmamış demir gibi bir kadın yazarımızdı. Kimsenin konuşamadığı günlerde AK Parti içindeki ihaneti korkusuzca haykırdı. Kimsenin görmediği detayları öne çıkararak kirli planları deşifre etti. Bunun mükafatı olarak arka arkaya hakkında açılan davalarla köşeye sıkıştırıldı. CHP, PKK, FETÖ; Mehtap Yılmaz’ı polis zoruyla evinden aldırdı, evine barkına haciz koydurdu. Bunların hepsi bir yere kadar anlaşılır. Fakat Milli Gazete’nin Temel Karamollaoğlu’na dava kaybeden meslektaşını manşetten hedefe koymasının izahı yok. Zaten bir gazeteciyi, savunduğu fikirlerden ötürü mahkum ettirip bir ayıba imza atmışsınız. Bir de manşetten sevinç çığlıkları atıp üzerine tüy dikmeseydiniz bari. Mustafa Kurdaş’a hiç yakışmadı. Ha, bu arada, Mehtap Yılmaz için ölü taklidi yapmaya kaldığımız yerden devam edebiliriz…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar