GÜNDEM

Ersoy Dede, "kumpasta" İmamoğlu'nu işaret etti

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddianın ardından karışan CHP'deki, son durumu aktardığı yazısında düşünülmeyeni yani Ekrem İmamoğlu'nu işaret etti.

Ersoy Dede, "kumpasta" İmamoğlu'nu işaret etti

CHP, kazan gibi kaynarken Rahmi Turan'ın iddialarının arkasında kim var sorusu herkesi meşgul ediyor.

Kimilerine göre Kılıçdaroğlu kimilerine göre daha başka unsurlar var ama Ersoy Dede'ye göre işin arkasında mekanın yeni sahibi dediği Ekrem İmamoğlu var. 

İşte Ersoy Dede'nin yazısı:

Asparagas haberin bilinen en önemli temsilcisi Rahmi Turan’ın “Saraylı CHP’li” bombası, İstanbul’da patladı. “Ben de cumhurbaşkanı adayıyım” dediği gün, Ekrem İmamoğlu cephesinden; “Artık mekanın yeni sahibi var” yanıtını alan Muharem İnce, bu yarıştan vazgeçmeyince, ikinci raunt başladı. İnce’nin, Beştepe’nin adayı olduğu iddiasıyla itibarsızlaştırma operasyonu. Önce bu operasyonun kongreyi etkilemeye dönük olduğu algısı oluşturuldu. Böylece, Kaftancıoğlu-İmamoğlu kavgasında, Canan Hanım’ın yanında pozisyon alan Kılıçdaroğlu da farkına bile varmadan bu oyunun bir parçası haline getirildi. Yani mekanın sahibi, hem Muharrem İnce’yi saf dışı bırakacak hem de suçu Kılıçdaroğlu’nun üstüne atacaktı. Oyun oynandı bitti. Şimdi sonuçlarını göreceğiz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar