GÜNCEL

Ersoy Dede, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Dostlarımızla birlikte iktidara geleceğiz dediği "DOSTLAR" kim?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. Dede, ''Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta; "...dostlarımızla birlikte iktidara geleceğiz..." dediği "DOSTLAR" kim?.. Buna hemen ve en kuvvetli biçimde tepki vermezse CHP bu ithamın altından kalkamaz'' dedi.

Ersoy Dede, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Dostlarımızla birlikte iktidara geleceğiz dediği "DOSTLAR" kim?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede bugünkü köşesinde, muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Dede, 'Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta; "...dostlarımızla birlikte iktidara geleceğiz..." dediği "DOSTLAR" kim?.. Buna hemen ve en kuvvetli biçimde tepki vermezse CHP bu ithamın altından kalkamaz'' dedi. Bunun yanı sıra, Biden göreve gelmeden önce; ".. Erdoğan'ı devirmek için Türkiye'deki muhalefetle işbirliği yapacağım.." dediğinde CHP'nin rest çekmemesine de sitem eden Dede,  Hadi ordan sen kimsin demediği için adamlar bu siyasetine devam ediyor' dedi.

İşte o yazı...

PKK'nın Gara'da eli kolu bağlı 13 masumu kalleşçe katletmesi devlette ve millette öyle büyük bir öfkeye sebep oldu ki PKK katliamlarına gerekçe üreten, katili gizlemeye kalkanlar bu öfkeden payına düşeni layıkıyla alıyor.

"Toplumda kutuplaşma", "siyasette restleşme", "söylemde sertleşme" vesaire diye adlandırılan ve "aman ha, çok tehlikeli hal aldı" diye alarm verilen durumların sebebi esasen budur.

İki tarafı da eşit tutarak "herkes iki adım geri gitsin" diyenler açıkça taraf tutuyor. Terör örgütlerine, terör destekçilerine karşı geri adım atılmaz çünkü. Bilakis.

Dolayısıyla durduğu yerden feragat edecek olanlar tartışmasız biçimde "silah bırakması gerekenlerdir".

Sırf CHP ve İyi Parti, HDP ile hedef birliği yaptı diye "HDP, PKK'nin siyasi koludur" diyemeyecek miyiz yani?

Kılıçdaroğlu'nun onca toplumsal baskıya rağmen 16 şehidi katleden terör örgütünün PKK olduğunu ısrarla söylemediğini görmezden mi geleceğiz?

"Terör nereden ve kimden gelirse gelsin..." gibi katliamı yok sayan, katili meçhul hale getiren tavrının "PKK'yı incitmeyerek HDP oylarını almak" olduğunu görmeyecek miyiz?

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar