POLEMİK

Ersoy Dede: Hürriyet para verip Erdoğan'a sövdürüyor!

Star yazarı Ersoy Dede, bugünkü köşe yazısında Aydın Doğan ve Hürriyet'in Erdoğan'a kirli bir tuzak kurduğunu iddia etti.

Ersoy Dede: Hürriyet para verip Erdoğan'a sövdürüyor!

Ersoy Dede, Doğan Grubu ve Hürriyet'in Erdoğan'a açıktan övgü yağdırırken geri planda ise Erdoğan karşıtı yazarları destekleyip Erdoğan'a küfür ettirdiklerini iddia etti.

Ersoy Dede, Aydın Doğan'ın aslında Yılmaz Özdil'i kovmadığını tam tersine onun reklamını yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür ettiği kitapların pazarlamasını yaptığını öne sürdü.

İşte Ersoy Dede'nin Aydın Doğan ve Hürriyet hakkındaki o yazısından bir bölüm:


Söyleyemediklerini söyletiyorlar

Hürriyet gazetesini dikkatle takip edenler görecektir.. En çok okunan yazarları, bugünlerde Erdoğan’ı övme, hükümeti destekleme, icraatlarını alkışlama yarışına girmiş durumdalar..

Beştepe’ye yakın yazarların eleştirileri bile, bazen onlarınkinden daha ağır kaçabiliyor.. O kadar yani.. Fakat bu sizi aldatmasın.. Oyunun kurallarını koyan Aydın Doğan… Dolayısıyla maçın kaç dakikası kuralına göre oynanacak, kaçıncı dakikada şike yapılacak bunu bir tek kendisi biliyor.. Misal (sözümona) hükümetle arasını bozuyor diye kovduğu Yılmaz Özdil’in, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve hükümete ağız dolusu sövdüğü kitaplar D&R mağazalarında adeta müşterinin gözüne sokuluyor.. 

Sözcü gazetesinde Erdoğan’a küfrettiği yazıları bir gün öncesinde Kanal D’nin en çok izlenen saatinde ekrandan alt yazı olarak anonslanıyor.. Ne o?.. Aydın Doğan, Yılmaz Özdil’i kovmuş, öyle mi?.. Hadi canım..

Levent Gültekin cilalamaları da öyle.. Biliyorsunuz her fırsatta çıktığı kabuğa söven biri Levent Gültekin.. Hem Kürt hem de dindar yanıyla bu memleketin ‘zenci’ profiline net bir örnek.. Ama o Michael Jackson gibi ‘beyaz öleyim’ diye çırpınıyor.. 

Beyazların mahallesine yanaşma çabalarını da bugün ‘onurlu çıkış’ diye yutturmaya kalkıyor.. O yapar.. Onda sorun yok da.. Doğan Grubu burada önemli değişken.. Bu geldiği evi kötüleyen nereye ait olduğunu şaşırmış hokkabazın kitabını yine Doğan Grubu basmış.. Akıllara zarar bir de reklam kampanyası yürütüyor.. Önceki gün Ayşe Arman’la mülakat..

Dün Ahmet Hakan’ın köşesinde parlatma yazıları falan..  Ya hu belli oluyor ne yapmaya çalıştığınız.. Her şey gün gibi ortada... “Bizim bir ton işimiz var, Erdoğan’a açıktan sövemiyoruz ama parasını verelim siz sövün bizim adımıza..” diyorsunuz.. Anlaşılmıyor mu sanki?..

Bence Ahmet Hakan, bu halk düşmanını ‘onurlu adam’ diye pazarlayacağına kendi çıksın delikanlı gibi saydırsın Erdoğan’a.. Daha ‘onurlu’ olur..

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar