MEDYA KÖŞESİ

Ersoy Dede Gani Müjde'yi topa tuttu

Gani Müjde'nin referandum tweeti büyük tepkilere neden oldu. Müjde'ye bir cevap da bugün Ersoy Dede'den geldi.

Ersoy Dede Gani Müjde'yi topa tuttu

Yapımcı Gani Müjde'nin referandum'la ilgili  "Bisiklete pisiklet, arabeske arabeks diyenler mührü pusulanın ortasındaki çizginin üzerine vursun" şeklindeki tweeti sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede ise bugün köşesinden Müjde'ye sert çıkarak "sana adam diyorlar ya!" dedi. 

gani müjde

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YAZISI

Bu millet ne çektiyse alay ettikleri insanların sırtından para kazanan kibir abidelerinden çekti..
Örnekleri çok.. Geçmişten günümüze onlarcasını sayabilirim.. Bugünün gereksizi ise Gani Müjde.. Beslendikleri toplumu hakir gören, bu zihniyeti artık oyun dışına itme vakti gelmedi mi?..
Normatif elitist cumhuriyetçi anlayışın sanattaki tezahürüdür bu.. Ne diyordu ‘Mini Mini Valimiz’ Fahrettin Kerim Gökay?.. “Halk plajlara akın ettiği için vatandaş denize giremedi”.. Aynen de öyle.. Değerli dostlar.. Bu işin kısır dairesi şöyle.. Bu adam, abartılı ve gerçek dışı ağız ve şive şakaları yazar.. Sonra bunlardan TV skeçleri ya da filmler yapar.. Şakalarını yazarken esinlendiği halka bir de bunları satar.. Buradan kazandığı paralarla da teknesinde organik yaşar.. Organik yaşamak için taklidini yapıp üzerinden para kazandığı benim insanımın yetiştirdiği domatesi-biberi yer.. Günün sonunda ise bu insanları aşağılar ve küçük görür.. Ve bu böyle sürer gider.. Bu adamların asıl kendisi aşağılıktır ama bunu fark edemeyecek kadar da cahildirler.. Bisiklete “pisiklet” diyormuşuz da, arabeske ‘arabeks’ diyormuşuz, onu takmış kafaya.. Ya hu sana ‘adam’ diyorlar ya..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 5 yorum