POLEMİK

Ersoy Dede fena laf çaktı! Sen misin o soruyu soran?

Gazeteci Ersoy Dede, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a 'gazetelere' ilişkin yönelttiği soru üzerine açtı ağzını yumdu gözünü... CHP'ye yüklenen Dede, CHP'li Özel'e " Tek partili otoriter yönetimlerde gazetelerin son hallerinin CHP'li hükümet yetkilileri tarafından onaylanıp onaylanmadığını sorguladın mı?" diye sordu.

Ersoy Dede fena laf çaktı! Sen misin o soruyu soran?

Gazeteci Ersoy Dede, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yönelttiği soru üzerinden CHP'ye yüklendi.

"Kişi kendinden bilir işi, diye çok güzel bir atasözümüz var. CHP'nin bu iftira ve ithamlarının tamamının kendi zihniyetilerinde olduğunu biliyoruz." diyen Dede, CHP'den daha önce yapılan gazetelere el koyma açıklamalarını hatırlattı.

Dede'nin paylaşımları şu şekilde:

Özgür Özel, @iletisim Başkanı Sayın @fahrettinaltun için “gazetelerin baskı öncesi son halini görüyor musun?” diye sormuş.. Tek partili otoriter yönetimlerde gazetelerin son hallerinin CHP'li hükümet yetkilileri tarafından onaylanıp onaylanmadığını sorguladın mı?

Kişi kendinden bilir işi, diye çok güzel bir atasözümüz var. CHP'nin bu iftira ve ithamlarının tamamının kendi zihniyetilerinde olduğunu biliyoruz. Genel Sekterleri 7 Haziran öncesi ne demişti?. "8 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelere el koymak olacak”

Kendilerinden olmayan, beğenmedikleri, kendilerini eleştiren gazetelere kirli gazete demeleri ve iktidara geldiklerinde beğenmedikleri bu medya organlarına el koymayı düşündüklerini henüz unutmuş değil bu millet. Kılıçdaroğlu da medyayı; muhalif/yandaş diye ayırmadı mı?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum