GÜNCEL

Ersoy Dede: Bu dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka ağlayanı yok mu Filistin'in?..

Star yazarı Ersoy Dede, İsrail'in Kudüs'e yaptığı kalleş saldırı karşısında dünyada ilk günden beri tavizsiz duran tek ülkenin Türkiye olduğunu, dahası adam akıllı bu terör devletine tepki koyan tek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Ersoy Dede: Bu dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka ağlayanı yok mu Filistin'in?..

Star yazarı Ersoy Dede, İsrail'in Kudüs'e yaptığı kalleş saldırı karşısında dünyada ilk günden beri tavizsiz duran tek ülkenin Türkiye olduğunu, dahası adam akıllı bu terör devletine tepki koyan tek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Dede, 'Dünya Erdoğan'ın kim olduğunu biliyor.. O Erdoğan ki, dünyanın en büyük çok uluslu zirvesinde Şimon Peres'in gözünün içine baka baka göstermişti tepkisini.. Tevrat'ta yer alan 'öldürmeyeceksin' emrini hatırlattı.. "...Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz.. Plajlarda çocukları nasıl öldürdüğünüzü biliyoruz.." dedi.. Peres'e alkışlarıyla destek olanlara da "insanlık suçuna ortak oluyorsunuz" diye seslendi.. Aynı Erdoğan, BM Genel Kurul Kürsüsüne de, elinde İşgalci İsrail'in Filistin'i nasıl yuttuğunu gösteren haritalarla çıktı.. Erdoğan'ın kim olduğunu herkes biliyor anlayacağınız..' dedi. 

İşte o yazı... 

İzliyorsunuz.. İzliyoruz. Dünya izliyor.. Sadece Müslüman oldukları için evlerinden yerlerinden yurtlarından edilen, buna karşı çıktıkları için öldürülen mazlum Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı dramı izliyoruz hep birlikte.. Tüm dünya sessizce kenardan izliyor.. Terör devleti işgalci Siyonist İsrail'in saldırıları karşısında ne yapıyorlar?.. Peygamber Efendimiz'e küfreden bir dergi saldırıya uğrayınca dünyayı ayağa kaldıran 'Duyarlı Batı', onlarca çocuğun vahşice katledilmesi karşısında ne yapıyor?.. Hiç.. Koskocaman devasa boyutlarda bir HİÇ... Adam akıllı 'üzüldük' bile diyemiyor sözcüleri.. Kendi evlatlarının saçının bir teline dünyayı yakanlar nerede?.. Bu dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka ağlayanı yok mu Filistin'in?..

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar