GÜNDEM

Ersoy Dede: Bize müstehak kardeşim

Star yazarı Ersoy Dede, Meteoroloji Mühendisleri Odası'nın uzmanlarını para karşılığı televizyonlara göndermesini eleştirdi.

Ersoy Dede: Bize müstehak kardeşim

Star yazarı Ersoy Dede, Meteoroloji Mühendisleri Odası'nın uzmanlarını para karşılığı televizyonlara göndermesini eleştirirken iğneyi medyaya sapladı.

Ersoy Dede, bugünkü yazısında "Adam uzmanım diye ekrana çıkıyor önce karakış uyarısı yapıyor, 9 gün geçmeden tropikal iklime geçtiğimize söylüyor. 9 gündebu değişimi soramayan meslektaşlarımız yüzünden bu tavır bize müstehak" ifadelerini kullandı.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

Bize müstehak

Meteoroloji Mühendisleri Odası bir karar almış. Bundan böyle meteoroloji mühendisleri mülakat başına 750 lira para almadan televizyonlara çıkmayacak. 

Şimdi biz, meteoroloji mühendisleri odasının sistematik olarak advertise yapmasına müsaade edip, sistemi bunun üzerine kurduktan sonra, ‘para almadan çıkmam’ demelerine neden şaşırıyoruz ki?.. 

Bakın bir isim var, sürekli ekranlara çıkan.. Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Köse.. 4 Ocak 2018’de İstanbul için ‘zemheri’ (kara kış) uyarısı yapmış.. Bundan sadece 9 gün sonra 15 Ocak 2018’de tropikal iklime doğru gidişat yaşandığını söylemiş.

Şimdi bir meslektaşım da, bir hafta arayla aynı lokasyon için önce kara kış ardından da tropikal iklim uyarısı yapan uzman mı olur?’ diye sormadığı için, bize müstehak kardeşim.. 

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar