GÜNDEM

Ersoy Dede açıkladı: Sırada Soner Yalçın var!

Star yazarı Ersoy Dede, Oda TV davasına ilişkin kendisine gelen "Sırada kim var?" sorusunu yanıtladı ve Soner Yalçın'ı işaret etti.

Ersoy Dede açıkladı: Sırada Soner Yalçın var!

Star yazarı Ersoy Dede, Oda TV davasında Barış Terkoğlu ile başlayan tutuklamaların ardından kendisine 'Sırada kim var?' sorusunun geldiği söyledi. Bu soruya cevap veren Dede, Soner Yalçın'ı işaret etti.

İşte o ifadeler:

Oda Tv ekibine yakın bir gazeteci arkadaşım, biraz da sitemle, “yeni Baransu sen oldun, söyle bakalım sırada kim var?” diye mesaj atmış. Niye böyle söylüyor? Çünkü ben bu yapılanın haber değil ihanet olduğunu ilk söyleyen adamlardan biriyim de onun için.. İyi de bunun için Baransu gibi valizci olmaya gerek yok. Ortada bir ceset var. Başında da katili duruyor. Elindeki bıçaktan da kan damlıyor. Kim olsa; “az sonra buraya polisler gelir” der yani.. Bir şeyi önceden haber vermek ya da savcılara istikamet çizmek değil ki bu.. Soruyor ısrarla o arkadaşım; “sırada kim var?” diye. Söyleyeyim.. Sırada Soner Yalçın var. Ve ben soruşturmayı önceden bildiğim için söylemiyorum bu ismi. Ya da savcılara adres gösteriyor falan değilim. Oda Tv’de bir istihbaratçımızın resmî kıyafetli fotoğrafı yayınlanmış. Devlet elbette bu fotoğrafın nereden elde edildiğini öğrenmek isteyecektir..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar