KAYBETTİ

Ersin Çelik Kaybetti

Gazeteci Ersin Çelik uzun zamandır LGBT dayatmasına karşı mücadele içindeydi. "Türkiye olarak Netflix’e boyun eğmiş durumdayız. LGBT dayatmasına karşı durulması gerektiğine dikkat çeken onlarca paylaşım yaptım. İlk defa bir paylaşımıma böylesine organize bir tepki ve itibar suikastı girişimleriyle karşılaştım. Çok geç kaldık çok." Diyerek sapkınlığa karşı verdiği mücadele çaresiz kalan Gazeteci Ersin Çelik sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Ersin Çelik Kaybetti

"Türkiye olarak Netflix’e boyun eğmiş durumdayız. Dijital içerik platformları hiçbir engele takılmadan yayın “politikalarını” sürdürüyorlar. Politika kavramını öylesine kullanmadım. Türkiye’de çoğu genç yaş grubunda milyonlarca abonesi olan Netflix, Disney ve Amazon Prime Video’nun aşılmaz, sarsılmaz yayın çizgileri var. LGBT sapkınlığı ile mücadeleyi fiili olarak başlatamazsak ve biraz daha geç kalırsak, Türkiye gençliğinin dönüşü olmayan bir yola girdiğini hep birlikte izleriz…Çok geç kaldık çok." diyerek haklı sitemde bulunan Gazeteci Ersin Çelik uzun zamandır LGBT dayatmasına karşı mücadele içindeydi.

"RTÜK geçtiğimiz hafta içinde Netflix, Disney +, Amazon Prime, Mubi, Bein ve Blu TV platformlarına “ceza” kesti. RTÜK, bahsi geçen kuruluşlara toplumsal ve kültürel değerler ile Türk aile yapısına aykırı yapımlarından dolayı üst sınırdan idari para cezası kesti.Daha net ifade etmek gerekirse Netflix, RTÜK’e “parasını ödeyecek” ve aileyi hedef alarak LGBT propagandası yapmayı “en üst seviyede” sürdürecek."

"LGBT sapkınlığı ile mücadeleyi fiili olarak başlatamaz, biraz daha geç kalırsak, Türkiye gençliğinin dönüşü olmayan bir yola girdiğini hep birlikte izleriz… Çok geç kaldık çok." Diyerek sapkınlığa karşı verdiği mücadele çaresiz kalan Gazeteci Ersin Çelik sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar