POLEMİK

Erman Toroğlu'ndan Ali Koç'a sert sözler: Aziz Yıldırım'da liderlik vardı, sende yok!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un A Haber ve Erman Toroğlu hakkında söylediği sözler ve konuşmasının kesilmesine ilişkin tartışmalar sürerken, Erman Toroğlu'ndan çok sert bir yazı geldi.

Erman Toroğlu'ndan Ali Koç'a sert sözler: Aziz Yıldırım'da liderlik vardı, sende yok!

Sabah'taki köşesinden Ali Koç'a seslenen Erman Toroğlu, "Aziz Yıldırım'da liderlik vardı, sende yok" ifadesini kullandı.

Toroğlu, VAR sisteminin herkes için adalet sağlaması gerektiğini söyleyerek, Koç'un açıklamalarının hakemleri etki altında bırakmak için yapıldığını iddia etti. 

İşte Erman Toroğlu'nun "bana bak Ali " diyerek Ali Koç'a uyarılarda bulunduğu yazısı:

21 Mayıs 2019, Fenerbahçe Başkanı konuşuyor: "Evet, hakem hataları konuşuluyor. Dikkat ederseniz sezon sonuna doğru artarak konuşulmaya başlandı. Bize göre kurgulanmış bir düzen var burada. Ne yazık ki böyle söylüyorum. Teknolojinin böyle gelişmiş olduğu bir yerde VAR sistemi tam yerine oturtulursa işler daha pozitif yöne gider..."
31 Ekim 2019: "Biri siyasi diğeri sportif nedenlerden Türkiye'nin iki büyük medya grubu üzerime geliyor."
5 Kasım 2019: "Bir hakem eskisi bu maçta yaşananları sanki ligimiz dizayn ediliyor, işler organize ediliyor tarzında konuşuyor. Bir adım daha ileri gidiyorum. Fenerbahçe'ye bağdaştırılıyor. Bir adım daha ileri gidiyorum benim şahsıma. Aslında bunun esas hedefi, amacı hakemler ve MHK'yı etkilemek." Bak Ali, aslında sana Ali de dememeliyim. 'Bak sen' demeliyim. Çünkü sen bana 'hakem eskisi' olarak hitap ediyorsun. Ama ben F.Bahçe camiasına saygımdan dolayı 'bak Ali' diyeceğim. Başkanlıktan ayrıldıktan sonra 'başkan eskisi' derim. Önce bir karar ver. Bak Ali, hangi iki medya grubu biri siyasi olarak diğeri sportif olarak üzerine geliyor? Muhalefeti destekleyenlerden üstüne gelinmeyeceğine göre, senin mantığına göre iktidarı destekleyen kurumdan baskı gelir.

KEŞKE ONA DA SÖYLESEYDİN
Sizi bir hafta evvel Sayın Cumhurbaşkanı ziyaret etti. Keşke bu cümlelerden birini kendisine söyleseydin. İkili oynama. İşin siyasi yönü beni ilgilendirmez, sportif yönü ilgilendirir. Bak Ali, sen bizim yaptığımız programları izlememişsin bu belli. Senin yanında eğer görevliler varsa ve bunları izlemişler ve söylemişlerse onlara dikkat et. Sana iyilik değil kötülük yapıyorlar.

YILDIRIM BİLE BÖYLE YAPMADI
Bak Ali, çok acemisin. Sen Fenerbahçe başkanlığına sistemi değiştirme iddialarıyla geldin. Bu senin söylediklerin 1950- 60'larda vardı. Senin çok tenkit ettiğin Aziz Yıldırım bile bu tarz yapmadı, daha akıllıca yaptı. Çünkü onda liderlik vasfı vardı, sende yok. Bu konuşmaları yapmadan önce ya programı seyret ya da bu işi bilenlere seyrettir. Yoksa böyle taca çıkarsın. Ben ne söylediğimi çok iyi biliyorum; bunun Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'si, Ankaragücü'sü yok. Ben top oynarken sen belki hayatta yoktun, olabilir. Ama önce karşı tarafa saygı duyacaksın. Benim param var deyip bu işlere böyle girersen yanarsın, sakatlanırsın. Bizim programda söylenenler hakem hatalarının artık olmaması, VAR'ın çok doğru kullanılması, adaletin tam sağlanması. Bunun Beşiktaş, Fener'i Ankaragücü'sü Antalya'sı yok Ali. Bunun siyasi ayağı da yok Ali. Bu seni ilgilendirir, bunun hesabını sen verirsin. Fenerbahçe yıllarca şampiyon oldu. Ne başkanlar gördü. Sarı-lacivertliler çatır çatır oynayarak şampiyon oldu. Futbol oynarsan bunu kimse engelleyemez. "Penaltım, tacım, faulüm verilmedi" diyen bu işte hiç başarılı olamadı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar