GÜNCEL

Erkan Oğur'a bir tepki de Kübra Par'dan: Delikanlılığa sığmadı!

Habertürk yazarı Kübra par, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a klibinde eşlik ettikten sonra samimiyetsiz açıklamalar yapan Erkan Oğur'u hedef aldı. Par, 'delikanlılığa sığmadı' diyerek sitem etti.

Erkan Oğur'a bir tepki de Kübra Par'dan: Delikanlılığa sığmadı!

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a klibinde eşlik ettikten sonra  “İçim cız etti, zaten Saray’ın verdiği ödülü kabul etmemiştim”sözlerini söyleyen Erkan Oğur'u hedef aldı. Par, 'samimiyetten uzak savunmalar yapması delikanlılığa sığmadı' dedi. Habertürk yazarı, 'Günün sonunda insanlık adına kazanan İbrahim Kalın, kaybedenlerse Erkan Oğur ve onu linç edenler oldu' diyerek haklı bir tespitte bulundu. 

İşte o yazı... 

Tahammülsüz bir azınlığın haksız linci karşısında Erkan Oğur, “Ne var bunda kardeşim? Para çalmadım, saz çaldım. İbrahim Kalın ile siyaseten farklı noktadayız ama bu birlikte müzik yapmamıza engel değil” diyebilirdi.

Buna rağmen “İçim cız etti, zaten Saray’ın verdiği ödülü kabul etmemiştim” gibi samimiyetten uzak savunmalar yapması delikanlılığa sığmadı.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar