GÜNDEM

Erhan Çelik İstanbul'a boşuna mı geldi?

TRT 1'in Ana Haber'ini İstanbul'dan sunmaya başlayan Erhan Çelik'in 2 yıllık eşi Gülben Ergen'le boşanmaya hazırlandığı ve evi terkettiği iddia edildi.

Erhan Çelik İstanbul'a boşuna mı geldi?

Erhan Çelik, reytinglerde istenilen başarıyı yakalamayamamasına rağmen TRT'nin on yıllardır devam eden geleneğini bozmuştu.

TRT 1'in Ana Haber'i yıllardır Ankara'da hazırlanıp Ankara stüdyolarından sunuluyordu..

Erhan Çelik'in isteğiyle TRT geleneği bozulmuş ve Erhan Çelik Ankara'da hazırlanan Ana Haber'i İstanbul'dan sunmaya başlamıştı.

Çelik'in İstanbul'a gelmesinin nedenlerinden birinin de eşi Gülben Ergen ve çocuklarından ayrı kalmak istememesi olduğu iddia edilmişti.

"ERHAN ÇELİK EVİ TERKETTİ"

Ancak bugün şok bir iddia gündeme geldi...

Şirince’de aile arasında yapılan bir nikahla 2014 yılında dünya evine giren Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in evliliğinde kriz yaşanıyor.

İki yıllık evliliği bitirme aşamasına getiren bu kriz yüzünden Erhan Çelik’in evi terk ettiği de söyleniyor.

Renkli Sayfalar programındaki iddiaya göre, evde çıkan büyük bir tartışma sonrası bu kararı alan Erhan Çelik ve Gülben Ergen’in ayrı evlere çıktığı söyleniyor.

GÜLBEN ERGEN’DEN İLK AÇIKLAMA

Program sunucularının ayrılık sorularına, Gülben Ergen telefon üzerinden şu yanıtı verdi:

“Çocukların ara tatilleri var. (Aras, Atlas ve Kuzey) Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika’ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim.”

Bu açıklama sonrasında programda, Ergen’in Ocak ayına denk gelecek bu açıklamasının şimdilik belirsiz olduğu ancak ünlü ismin yanıtından bir sorun olduğu yorumları yapıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar