TV HABER

Erhan Çelik geliyor TRT İstanbul çalkalanıyor...

Erhan Çelik, TRT Ana Haber'i İstanbul'dan sunacağını açıkladı. TRT İstanbul, Erhan Çelik'in istekleri ve ona sağlanan ayrıcalıklar nedeniyle kaynamaya başladı...

Erhan Çelik geliyor TRT İstanbul çalkalanıyor...

Erhan Çelik'in TRT 1 Ana Haber Bülteni'ni bundan sonra İstanbul'dan sunacağını açıklamasının ardından, Çelik'in İstanbul'da kullanacağı ofis ve çalışma sistemi de gündeme gelmişti.

Erhan Çelik’in, TRT’nin Harbiye’deki binasında kendisi için hazırlanan odada oturacağı, akşam da bülteni sunmak için Ulus’taki stüdyolara gideceği öğrenilmişti.

TRT İSTANBUL ÇALKALANIYOR

Gazeteciler.com'un bu konuyla ilgili manşeti, TRT İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde en çok konuşulan konu oldu.

TRT İstanbul yöneticileri ve çalışanlarından çok sayıda mesaj geldi.

Erhan Çelik'in İstanbul'daki çalışma sistemi ve ona sağlanan olanaklar TRT İstanbul çalışanları arasında büyük rahatsızlık yarattı.

VIP MİNİBÜS İSTEDİ, ÖNERİLENİ BEĞENMEDİ Mİ?

Gazeteciler.com'a ulaşan yeni bilgilere göre, İstanbul Bölge Müdürlüğü Ulaştırma Dairesi'nin gündeminde VİP minibüs tartışması yaşanıyor. 

Erhan Çelik'in, kullanmak için VİP minibüs ve özel şoför istediği konuşuluyor.

VİP minibüs olarak ellerinde sadece Volkwagen Caravella olduğu bildirilin Erhan Çelik'in, bunu kabul etmediği ve Mercedes marka bir VIP minibüs istediği öne sürüldü.

ÖZEL ŞOFÖRÜN KİMLİĞİNİ İSTEDİ Mİ?

Bir başka iddiaya göre ise Erhan Çelik, kendisine tahsis edilecek özel şoförün kimliğini isteyip hakkında istihbarat araştırması yaptırmak istemiş.

Bu isteğin TRT ulaştırmadaki şoförler arasında büyük rahatsızlık yarattığı ifade edildi.

TRT İSTANBUL'DA BAŞKA KİMSENİN ÖZEL ŞOFÖRÜ YOK MU?

Bir başka rahatsızlık konusunun ise, TRT İstanbul'da hiçbir yöneticinin özel şoförü yok iken Erhan Çelik'e özel şoför tahsis edilmesi olduğu öne sürüldü...

TRT İstanbul'da kimsenin evinden tek başına alınmadığı, araçların birkaç yöneticiyi birlikte evlerinden aldığı ve aynı şekilde geri bıraktığı ifade ediliyor...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum