MEDYA KÖŞESİ

Erem şentürk niçin kâfir oldu?

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan bugünkü yazısında şort giyen kadına destek verdiği için tepki çeken 24 TV sunucusu Erem Şentürk'e yöneltilen eleştirileri ele aldı.

Erem şentürk niçin kâfir oldu?

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan bugünkü yazısında şort giyen kadına destek verdiği için tepki çeken 24 TV sunucusu Erem Şentürk'e yöneltilen eleştirileri ele aldı. “Erem Şentürk niçin kâfir oldu?” başlıklı yazısında Kılıçarslan, "Parkta başörtüsü yüzünden dayak yiyen kız da bizim kızımız, şortu yüzünden taciz edilen kız da. Eğer bu, beni sizin dininizden çıkarıyorsa açıklıkla beyan etmek isterim ki çok büyük bir memnuniyet duyarım bundan." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Ne yazık ki bizim Erem Şentürk, durup dururken, öyle ortada hiçbir neden yokken, gül gibi dininden oldu. Üzüldüm mü? Elbette çok üzüldüm. Birinin durup dururken gül gibi dininden olması her zaman çok üzer beni.

Çünkü Erem, affedilmez bir hata yaptı ve giydiği şort yüzünden sözlü tacize uğrayan bir kız üzerinden tam tamına şöyle bir tweet attı: “Kadınların kıyafetlerine karışan erkeklere ‘SANA NE LAN’ demek yetmez. Bir sapık sürüsü var. ‘Sen başını örttün, sen şort giydin, sen niye çarşaflısın, senin eteğin niye kısa’ diye kadınlara saldırıp taciz ediyorlar. Bunları aynı hücreye tıkıp içerde ibreti âlem için süründürmek lazım.”

Erem bu tweeti atınca artık tiksinerek “dindarlık mafyası” dediğim mafya sıvadı kolları; ne müşriklik, ne mürtetlik, ne kâfirlik, ne münafıklık bıraktılar Erem’de. Halbuki Erem’in dediği şey çok zayıf kalmış. Ben onu biraz daha ileri götürmek istiyorum ki bu “dindarlık...

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar