MEDYA KÖŞESİ

Erdoğan'ın adını kullanarak Can Ataklı'dan 1 milyon dolar rüşveti kim istedi?

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, bugünkü yazısında Can Ataklı hakkında ortaya atılan rüşvet pazarlığı konusunu gündeme getirdi. Özışık, Ataklı'ya " Tayyip Erdoğan adını kullanarak senden kim 1 milyon dolar istedi? Açıkla!" diye seslendi.

Erdoğan'ın adını kullanarak Can Ataklı'dan 1 milyon dolar rüşveti kim istedi?

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, gazeteci Can Ataklı'yla ilgili 1 milyon dolarlık rüşvet pazarlığını gündeme getirmiş, Ataklı ise bu iddialara yalnızca hakaretlerle yanıt verebilmişti. Can Ataklı'yla ilgili iddialarını sürdüren Hadi Özışık, "Can Ataklı, 2010 yılında İnternethaber'e verdiği röportajda söylediklerinin hepsi var. İkrar ediyor, bir kere değil üç ayrı yerde rüşvet pazarlığı yaptığını itiraf ediyor." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Can Ataklı'ya basit bir soru sordum, sorduğum soruya karşılık bol bol hakaret işittim. 
"Cahil" dedi...
"Aptal" dedi...
"Görgüsüz" dedi...
Ben 1 milyon dolarlık rüşvet pazarlığını kiminle yaptığını sordukça, cevap vermek yerine kâh kıvırıyor kâh hakaret ediyor. Peki bu hakaretleri 1 milyon dolarlık rüşvet pazarlığının peşini bırakacağım anlamına gelir mi?
Tabii ki hayır!

"Batmışsın battığın kadar, sus aptal olma" diyor bana. Ben ne yaptım, para tura işlerine mi girdim? Akçeli işlere mi girdim? Haksız bir kazanç mı edindim? Haram para ile servetime servet mi kattım? Rüşvet pazarlığı mı yaptım? Ne yaptım ben? Gazetecilik mesafemi korumadığımı kabul ettim, yapmamam gereken bir ilişki içinde olduğumu söyledim. 

Son videosunda kendisine iftira attığımı söylüyor. Yahu kardeşim ben bir yerden uydurmuyorum ki, sen kendi ağzınla 1 milyon dolarlık rüşvet pazarlığı yaptığını itiraf ediyorsun.. Sonra da, yaptığın pazarlığın Cem Uzan tarafından kabul görmediğini belirtiyorsun. 

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar