GÜNDEM

Erdoğan'dan o yazarlara "racon" çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti içindeki tartışmaları işaret ederek kimi bazı yazarları üzerinden şahsı adına 'racon kesldiğini' idafe etti. "Racon kesilecekse bizzat keserim kimseye ihtiyacım yok." dedi.

Erdoğan'dan o yazarlara "racon" çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. AK Parti içindeki tartışmalarla ilgili bazı köşe yazarlarının şahsı adına 'racon kestiğini' söyleyen Erdoğan, "Kimsenin racon kesmesine ihtiyacım yoktur. Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline" diye konuştu.

İŞTE ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ

Kongre sürecimizde gerçekleştireceğimiz değişim, kendimizi tazelemenin yanında bu vasfımızı da güçlendirmemize vesile olacak. Partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmalara şahit oluyorum. Kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda kimilerinin şahsım adına adeta racon kestiği anlaşılıyor. Benim milletimle, partimle paylaşacağım düşüncem, teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline.

Şu köşe yazarı şöyle yazmış, şu köşe yazarının Cumhurbaşkanı ile şöyle dostluğu var, hiçbirisi beni bağlamaz. Ben zaten konuşuyorum ya bunlara gerek yok ki, yeri geldiği zaman bunları anlatıyorum. 

"BİR KİŞİYE MESAJ VERMEM GEREKİYORSA SÖZCÜLERİM VASITASIYLA YAPIYORUM"

Herhalde dünyada benim kadar şeffaf olan, açık konuşan bir başka lider var mıdır, onu da pek bilmiyorum. Bir kişiye mesaj vermem gerekiyorsa bunu zaten sözcülerim aracılığıyla yapıyorum. "Reis şöyle düşünüyor", bu tür yakıştırmalara hiç kimse itibar etmemeli. Meydanı sosyal medyanın dehlizlerinde gizlenerek, bu hareket içinde fitne çıkartmak isteyenlere asla bırakmayız. Bugüne kadar AK Parti ile ve şahsımla milletimizin arasına kimseyi sokmadık, bundan sonra da sokmayacağız."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum