GÜNCEL

Erdoğan ve Biden'ın o karesi Fatih Altaylı'yı küplere bindirdi: Edepsizlik!

Fatih Altaylı, Habetürkteki köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD başkanı Biden'ın selamlaşması sırasında Erdoğan'ın ayağa kalkarken çekilen bir anlık görüntüyü ABD medyasının kullanma biçimini eleştirdi.

Erdoğan ve Biden'ın o karesi Fatih Altaylı'yı küplere bindirdi: Edepsizlik!

Fatih Altaylı, Habetürkteki köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD başkanı Biden'ın selamlaşması sırasında Erdoğan'ın ayağa kalkarken çekilen bir anlık görüntüyü ABD medyasının kullanma biçimini eleştirdi. Altaylı, Erdoğan'ı sanki Biden'ın önünde eğiliyormuş maksadıyla çekilen bu kareyi kullanan ABD medyasına "Evet terbiyesizliktir. Ahlaksızlıktır. Edepsizliktir." sözleriyle tepki gösterdi.

Türkiye'nin de katıldığı, 14 Haziran'da Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılan NATO zirvesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden selamlaşırken tam Erdoğan ayağa kalkarken çekilen fotoğraf karesi gündem olmuştu. Fatih Altaylı bugünkü köşesinde o görüntü üzerinden 'Erdoğan Biden’in önünde eğiliyor' iması yapan medyayı hedef aldı.

İşte o yazı... 

Evet terbiyesizliktir.

Ahlaksızlıktır.

Edepsizliktir.

ABD medyasındaki bazı gazetelerin   Erdoğan ile Biden’ın selamlaşması sırasında  Erdoğan’ın ayağa kalkmakta olduğu bir anlık kareyi kullanarak sanki Erdoğan Biden’in önünde eğiliyormuş gibi bir görüntüyü okurlarına aktarması aşağılık bir tavırdır.

Rezilliktir.

Tıpkı bazılarının Ecevit ile Clinton arasında Beyaz Saray’da yapılan görüşmedeki bir anı sanki Ecevit Clinton’ın karısında eziliyormuş gibi gösteren fotoğrafı sürekli kullanması gibi.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar