GÜNDEM

'Erdoğan ve Albayrak ailelerini hedef alan derin bir yapılanma var'

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Erdoğan ve Albayrak ailelerini hedef gösteren organize bir çetenin varlığına temas etti.

'Erdoğan ve Albayrak ailelerini hedef alan derin bir yapılanma var'

Rasim Ozan Kütahyalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesine karşı sistematik bir saldırı olduğunu belirtti. Hem Erdoğan hem de Albayrak ailelerinin hedef alındığını belirten Kütahyalı, bu ailelerin kriminalize edilmeye çalışıldığının altını çizdi. 

"Türkiye'nin Devlet Başkanı Erdoğan ve ailesinin bireylerini bir çeteci zihniyet, sistematik olarak hedef göstermektedir.
*
Hem Erdoğan Ailesi'ni hem de Albayrak Ailesi'ni adeta kriminalize etmeye çalışan çok tehlikeli ve karanlık bir yapılanma şu an Türkiye içinde aktif şekilde faaliyet halindedir."

Bu tehlikeli yapının Erdoğan ve Albayrak ailelerini organize suç örgütü gibi göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Şu an yani 2020 Türkiye'sinde de Erdoğan ve Albayrak ailelerini adeta organize suç örgütüymüş gibi göstermeye çalışarak alçaklık yapan ve bu şekilde sistematik olarak algı operasyonları yapma şeytanlığında bir derin yapı olduğu çok açıktır.

Rasim Ozan, ayrıca açıktan uyarıyorum diyerek şunları söyledi:
*
Bu haysiyetsizlikleri yapanların bizzat kendisi bir organize suç örgütüdür. Bunun altını özellikle çiziyor ve herkesi uyarıyorum
*
Bunlar çok haince ve alçakça bir oyun içindeler tıpkı darbeci cunta örgütlenmeleri gibi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın yazısını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar