GÜNDEM

Erdinç Şahin: İspanyol Gribi denen komplo, biyolojik değil, psikolojik savaşmış

Net Haber yazarı Erdinç Şahin, 1918 - 1920 yılları arasında takriben 50 milyon insanı öldürdüğü belirtilen İspanyol Gribi'nin bir komplo olduğunu; ölü rakamlarının da 1. dünya savaşında ölenlerin rakamlarının yansıtılmasıyla şişirildiğini iddia etti.

Erdinç Şahin: İspanyol Gribi denen komplo, biyolojik değil, psikolojik savaşmış

Net Haber yazarı Erdinç Şahin, bugünkü köşesinde Biyolojik Savaş değil, Psikolojik Savaş!" başlıklı bri yazı kaleme aldı. Şahin, 1918 - 1920 yılları arasında etkili olan ve milyonlar incanın yaşamına mâl olan İspanyl Gribi'nin "komplo" olduğunu söyleyerek, "psikolojik savaş" adını verdi:

SAVAŞ NASIL BİTECEK?

Savaşın durması gerektiğine inanan kesim çözüm aramaya başlar. Çünkü normal şartlarda savaş bitecek gibi gözükmemektedir. Bir şeylerin savaşı durdurması gereklidir.. Nasıl durur bu savaş? Ve bulunur çözüm ! Çözüm bulaşıcı bir virüstür. Kimler savaşır bu savaşta ? -Erkekler, 18- 35 yaş arası erkekler.. O zaman öyle bir virüs ortaya çıksın ki sadece bunları etkilediği düşünülsün ve çok hızlı yayılsın istenilir...

HASTALIK İCAT EDİLİR

Öncelikle var olan bir hastalık bulunur. Her insanın sıkça yakalanabileceği, kullanışlı, bulaşıcı özelliği olan, hemen hemen herkesin bildiği bir hastalık seçilir. Grip, nezle, soğuk algınlığı vb. gibi tüm hastalıkların yerini İspanyol gribi alır... Önce bu hastalıkların adı değiştirilir. Yeni olduğu için muayene şekli hemen değiştirilir. Bu hastalığa özel test şekilleri belirlenir. Hatta hastalık ortaya çıkmadan aylar önce bellidir bu testler...

SAĞLIKÇILAR SUSTURULUR

Vicdanı olan ya da sistemin para ile beslemediği sağlıkçılar bunun uydurma olduğunu dile getirse de hemen susturulur. Satın alınan sağlıkçıların, korku yayan demeçleri her gün gazetelerde manşetlere taşınır. Çünkü bahse konu hastalığın tedavisinde kullanılan ölümcül ilaçlar ancak bu şekilde sorgulanmayacaktır ! Ve sorgulanmazda.. Hani eskilerin dediği gibi "öldürmektense sıtma ilacına razı etmek" gereklidir... Ama bu durum dünyaya nasıl kabul ettirilecektir ? Bunun için lobi ve para devreye girer. Çok para.. Çünkü medya ve sağlık örgütlerinin kontrol altına alınması gerekir. Para ve lobiyle bu yapılır. Aksini söyleyenler ise günah keçisi, sağlık düşmanı hatta halkının sağlığını düşünmeyen müptezeller olarak lanse edilir..

100 SENE SONRA KOMPLO OLDUĞU ANLAŞILIR

Cephelerde, savaşlarda ya da başka hastalıklardan ölen milyonlarca insanı, İspanyol Gribi'nin öldürdüğünü dünyaya lanse ederler. Ordular dağılma noktasına gelir. Halkların yöneticileri üzerindeki baskıları inanılmaz dereceye ulaşır. Yöneticiler de yenilir bu algıya mecburen. Çünkü aksini söyleyen liderler alaşağı edilir.. Ve savaş bir süre sonra bitmiştir. Virüs de bitmiştir. Bir anda kaybolmuş, yok olmuştur.. yeni bir dünya yaratılmıştır artık. 100 yıl sonra anlıyoruz ki ; İspanyol Gribi denen komplo, biyolojik savaş değil, psikolojik savaşmış meğer !

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar