GÜNCEL

Enver Aysever'den Cumhuriyet'e 'veda' yazısı: Dilerdim ki yayın kurulu meselenin içyüzünü bir de bana sorsun!

'Yazarlık atölyesi' ihale iddialarının ardından Cumhuriyet'teki köşesine son verilen Enver Aysever, veda yazısında gazetenin genel yayın yönetmeni Aykut Küçükkaya ve Yayın Kurulu'na sitem etti.

Enver Aysever'den Cumhuriyet'e 'veda' yazısı: Dilerdim ki yayın kurulu meselenin içyüzünü bir de bana sorsun!

Enver Aysever'in 'yazarlık atölyesi' ihale iddialarının ardından Cumhuriyet gazetesi ile yollarının ayrıldığı duyurulmuştu. Aysever, bugün son yazısıyla okurlara veda etti. Engin Aysever, yazısında Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya ve gazetenin Yayın Kurulu'na sitem ettti. 

İşte o yazı... 

Ustam Feridun Benden aradı “Altmış yıldır Cumhuriyet okuruyum, gazetenin sahibi sayılırım. Senin hakkında yayın yönetmeninin yazdıklarına en azından ‘veda’ yazısı ile yanıt hakkın olmalıydı, Babıâli’de herkese böyle yapıldı, bu ne biçim iş!” diye öfkeli konuştu. 

Hafta başında Aykut Küçükkaya’nın, benim gazeteyle ilişiğimin kesilmesine yönelik “adının ihaleye karışması” diye kurduğu cümle haksızdı. Doğrusu “Enver Aysever ve İhale” yan yana gelmeyecek sözcüklerdir olmalıydı. Yapamadılar. İhaleye girmişliğim yok, üstelik haber yapanların da böyle savı yok!

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar