GÜNCEL

Enver Aysever'den bomba Ekrem İmamoğlu iddiası!

Gazeteci Enver Aysever, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekiplerinin, bir Whatsapp grubu kurarak Ekrem İmamoğlu'nun neler yapacağına dair bilgilerin planlandığını iddia etti.

Enver Aysever'den bomba Ekrem İmamoğlu iddiası!

Gazeteci Enver Aysever, YouTube hesabından yaptığı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Aysever, Ekrem İmamoğlu ve ekibinin 500 kişilik bir WhatsApp grubu kurduğunu ve bu grupta Ekrem İmamoğlu'nun yapması planlanan bilgilerin paylaşıldığını iddia etti. WhatsApp'taki bilgilerin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gizlendiğini söyleyen Aysever, buradaki konuşmalardan iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de bilgi verildiğini söyledi.

İşte Enver Aysever'in o iddiaları: 

Bana gelen bilgi kesin bilgidir. İçinde hiçbir tartışma yoktur. Her şeyi olup bitenleri böyle dinleyin.Ekrem İmamoğlu'nun ekipleri, bundan çok uzun bir zaman önce bir organizasyon yapıyorlar, organizasyonun adı whatsApp grubu kurmak.

500 kişi yer alıyor

Bu whatsApp grubu bir anda hareketleniyor. Ekrem İmamoğlu'nun neler yapacağına dair bilgiler gönderiliyor. Bu grubun içersinde 500 kişi var. Grubun adı her şey çok güzel oldu. Grubun içersinde Erdem Gül'den Alper Taş'a, Çetin Çapan'a kadar bütün belediye başkanları var. Örgütlü bir şekilde herkes burada bulunuyor. Bu süreçte etkisi olacak herkese propaganda yapılıyor.

Aralarında Kaftancıoğlu da var

Canan Kaftancıoğlu da bu whatsApp grubunda var. Canan Kaftancıoğlu bu whatsapp grubundaki mesajların hiçbirisini okumuyor. Zaten bu gruptaki kişilerin hepsi Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Eğer bir il başkanı bu grubun içersinde yer almışsa ve böyle bir organizasyon yapılmışsa bunun gizli kapaklı olduğu düşünülemez. Çünkü bütün bilgiler Kemal Kılıçdaroğlu'na gidecektir.

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında adaylık gerilimi

Bu whatsApp grubunun kurulması ve her şeyin açıkça ortada olması, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir gerilim olduğu açık.

Kılıçdaroğlu'na kumpas iddiaları: İçeriden gelen bilgi Meral hanıma mı gitti?

Acaba diyor insan; bu dava sonucu açıklandığında Kılıçdaroğlu'nun Almanya'ya gitmesi nasıl olsa bir şey çıkmaz ben de bunlara alet olmayayım demesi bundan mı? Birinci soru bu.

İkinci soru; Acaba içerden bir ihbar gelmişti ve bu ihbarı alanlar Kemal beye söylemediler mi doğrudan gidip Meral hanıma mı söylediler?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar