GÜNDEM

Engin Ardıç'tan CHP'deki taciz olaylarına tepki: Kılıçdaroğlu yine susuyor

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun taciz skandalına neden sessiz kaldığına ilişkin yazdı.

Engin Ardıç'tan CHP'deki taciz olaylarına tepki: Kılıçdaroğlu yine susuyor

CHP’deki taciz skandalı giderek büyüyor. Fakat genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, sessizliğini koruyor. Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç da bu konuyu kalene aldı. 

İşte o yazı:

CHP İlçe örgütlerindeki taciz skandallarıyla sarsılan CHP'de şimdilik vukuat sayısı sekiz... Bakalım daha da artar mı? Bunlar iktidar ve para açı oldukları gibi aynı zamanda "kadın açı" galiba... Hatırlarsanız İstanbul'da bu sözde sosyaldemokratları bitiren ve yirmi beş yıl bir daha belediye yüzü göstermeyen İSKİ skandalı da bir kadın meselesinden çıkmıştı. Muharrem İnce elbette topa bodoslamadan daldı. Açık yakalamış bir kere... Rahatsız olduğunu belirtiyor. Hatta, utanmış. Haklıdır. Genel merkezin bu iddiaları saklamamasını, örtbas etmeye çalışmamasını, üzerine gitmesini istiyor. Yani açık açık konuşulsun, tartışılsın istiyor. Fakat aynı Muharrem İnce, "suikast iddialarının" uluorta konuşulmasını da istemiyor.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum