GÜNDEM

Engin Ardıç, Erol Mütercimler'e verdi veriştirdi: Hocam sen sallamayı bilmiyorsun!

Sabah yazarı Engin Ardıç, sürekli tutmayan karamsar kehanetleri ile gündeme gelen Erol Mütercimler'e açtı ağzını yumdu gözünü.

Engin Ardıç, Erol Mütercimler'e verdi veriştirdi: Hocam sen sallamayı bilmiyorsun!

Erol Mütercimler... Fizik hocası ve eski binbaşı... Strateji uzmanı olarak katıldığı TV programlarındaki tutmayan karamsar kehanetlerin efendisi.

Sabah yazarı Engin Ardıç'ın hedefinde olan Mütercimler, bakalım bu sözlere ne diyecek. 

İşte o sözler:

Televizyonda bir emekli binbaşımız var... Bileceksiniz, hani kabak kafalı... İzlenen kanallarda yer bulamadığı için çarçur kanallarda boy gösteriyor. Fakat zarar yok, çünkü FETÖ'cüler hükümete uyuzluk olsun diye alıp alıp YouTube'a veriyorlar, oradan izleyebilirsiniz. Moral bozmak, kötümserlik ve korku yaymakla görevli. Kendisine "tutmayan komplo teorilerinin efendisi" adı verildi. Sözü sohbeti de keyiflidir ha... "Strateji uzmanı" geçiniyor. Aslında fizik öğretmeniymiş. (Bu memlekette politikaya meraklı amma çok fizik hocası var yahu...) Bununla da çok dalga geçildi. Binbaşı bir süre ısrarla "dolar yedi lira olacak" dedi, sonra zam yaptı, "on bir liraya" çıkardı. Bankalardaki paralara da el konacaktı... Binbaşıya göre 2019 yılında Türkiye'de darbe de olacaktı. İç savaş çıkacaktı. "Kan oluk oluk akacak" da diyordu.

*** Binbaşım, sen sallamayı bilmiyorsun.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum