GÜNDEM

Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi ve kanalı

Türk televizyon kanallarının yeni sezon dizilerinden gelişmeler gelmeye başladı. Engin Akyürek’i yeni sezonda ekranlarda göreceğiz.

Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor! İşte yeni dizisi ve kanalı

Uzun zamandır ekranlara göremediğimiz Engin Akyürek'in hayranlarını sevindirecek haber geldi. Akyürek, yeni dizisiyle ekranlara dönüyor.

Son olarak, Kara Para Aşk ve ardından Ölene Kadar dizileriyle ekranlarda olan Engin Akyürek'i uzun zamandır ekranlarda göremiyorduk ki müjdeli haber geldi. Sadri Alışık Ödül Töreni'nde önümüzdeki sezonda yeni bir projede yer almak istediğini belirten Akyürek, ekranlara geri dönüyor.

Sadri Alışık Ödül Töreni'nde henüz netleşen bir proje olmadığını, gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Engin Akyürek sonunda kararını verdi. Başarılı oyuncu, Star Tv için henüz hazırlıkları devam eden ''Sefirin Kızı'' dizisiyle ekranlara dönecek.

Engin Akyürek, O3 Medya ve NGMedia ortak yapımı olan dizide 'Sancar' karakterine hayat verecek. 

Peki ekranların özlenen yüzü Engin Akyürek, kimdir?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı.

2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti. 

2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı dizide Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Kerim Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, 2014 yılında vizyona giren Bi Küçük Eylül Meselesi adlı filmin başrolünde yer aldı. 

2014 yılında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide Ömer Demir karakterini canlandırdı.

2014 yılında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide Ömer Demir karakterini canlandırdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar