DİZİ DÜNYASI

Endemol Shine Türkiye'de neler oluyor?

Paramparça, Dayan Yüreğim, Evlat Kokusu gibi dizilere imza Endemol Shine Türkiye'nin dramalar bölümü kapatıldı mı?... CEO Hakan Eren ile yollar ayrıldı mı?..

Endemol Shine Türkiye'de neler oluyor?

Türkiye'de Paramparça, Dayan Yüreğim, Evlat Kokusu gibi dizilere imza atan eğlence sektörünün dünya çapında firmalarından Endemol Shine Türkiye'de işler fena halde karıştı...

Endemol Shine Türkiye'de CEO olarak görev yapan Hakan Eren ile yolların ayrıldığı, Paramparça, Dayan Yüreğim, Evlat Kokusu gibi dizilere imza atan Endemol Shine Türkiye'nin dramalar bölümünün kapatıldığı iddia edildi.

Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan sektörün uluslararası alanda dev firmalarından olan Endemol Shine Türkiye'yle ilgili iddialar bir anda gündemin üst sıralarına tırmanırken, Endemol Shine Türkiye, konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi: Endemol Shine Türkiye’de dramalar bölümünün kapatıldığı ve Endemol Shine Türkiye CEO’su Hakan Eren’in yönetimden ayrıldığı haberi gerçek değildir. Tüm ilgililerin bilgisine sunulur. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar