GÜNCEL

En kazıkçı yapımcı 30 bin TL'ye çeker! Diyanet buna ne diyecek?

Diyanet'in kamu spotu eleştirileri devam edeceğe benziyor fakat bu kez videoya ödenen ücret üzerinden... Candaş Tolga Işık da bu meseleye değindi ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a seslendi.

En kazıkçı yapımcı 30 bin TL'ye çeker! Diyanet buna ne diyecek?

Diyanet'in teknoloji bağımlığına dikkat çekmek için hazırladığı kamu spotu tartışmaları da beraberinde getirdi. O tartışmalar aldı başını gitti. Meğer olay yaratan o videoya ödenen yüklü miktarda ücret varmış ...

"O videoyu piyasanın en kazıkçı yapımcısına çektirsen 30 bin TL'den fazla etmez." yorumunda bulunan  Posta yazarı Candaş Tolga Işık da Diyanet İşleri Başkanı'na seslendi "295 bin TL'yi açıklasın" dedi.

Çay, kek ve 295 bin lira!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş o tuhaf kamu spotuyla ilgili eleştirilere dün cevap vermiş: “Kadın kocasına bir çay getirmiş, bir kek getirmiş... Buna bile tahammül edemiyorlar. Getirmeyecekmiş efendim! Öyle şey olur mu? Bizim medeniyetimizde kadın görevini yapacak, erkek görevini yapacak. Aile bağları bu şekilde yok edilmeye çalışılıyor.”

Sayın Erbaş, bizim medeniyetimizde kadının erkeğe hizmet gibi bir “görevi” yok. Öyle bir “görev” varsa sizin zihniyetinizde var, medeniyetimizi bu işe karıştırmayın lütfen. Ayrıca kadını erkeğin hizmetçisi gibi gören bir kurumu aile sanmak ne sosyal ne duygusal ne de psikiyatrik açıdan mümkün.

Bu arada dün BirGün’den İsmail Arı’nın haberinden öğrendik ki, Diyanet çok tartışılan o video için 295 bin TL ödemiş. O videoyu piyasanın en kazıkçı yapımcısına çektirsen 30 bin TL'den fazla etmez. Sayın Diyanet İşleri Başkanı çayı keki bıraksın da bize bir zahmet şu 295 bin TL'yi açıklasın.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar