GÜNDEM

En Düşük Faizle İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Duyuruldu! 50.000 TL Almak İsteyenlere Nakit Ödeme

50.000 TL 36 Ay Vadeli En Düşük Kredi Hesaplama Tablosu! Güncel Kredi Faiz Oranları...

En Düşük Faizle İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Duyuruldu! 50.000 TL Almak İsteyenlere Nakit Ödeme

Acil nakit ihtiyaçları için bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştıran vatandaşlar güncel kredi faiz oranlarını merak ediyor. Bankadan 50 bin TL ihtiyaç kredisini 36 ay vade seçeneği ile almak isteyenler için işte güncel hesaplama tablosu…

Özellikle son dönemde enflasyonun hızla artmasıyla birlikte vatandaşlar harcamalarına yetişmekte zorlanıyor. Giderek artan hayat pahalılığı ortamında acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak veya borçlarını zamanında ödemek isteyen vatandaşlar çözümü bankalarda arıyor. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında uyguladıkları faiz oranları son dönemde değişiklik göstermeye devam ediyor.

En düşük faiz oranı uygulayan bankaları araştıran vatandaşlar 50 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi maliyetini araştırıyor. Düşük maliyetler ve faiz ödemeyerek acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için çok sayıda avantajlı durum ortaya çıktı. Kamu ve özel bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere bankalar kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

En Düşük Faizle İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Türkiye’de bankacılık sektöründe müşterilerini memnun etmek için düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veren bankalar vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Her geçen gün daha fazla kişinin tercih ettiği kamu ve özel bankalar arasında 50 bin TL ihtiyaç kredisini düşük faizlerle veren bankaların kampanyalarına başvuru süreci devam ediyor.

Özel bankalar arasında en düşük faizli ihtiyaç kredisini veren banka yüzde 1.91 faiz oranıyla CEPTETEB oldu. CEPTETEB hoş geldin faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında müşteriler ayda 2.054 TL taksit ödeyerek 36 ayda kredi borçlarını zorlanmadan kapatabiliyor. Bu kredi faiz oranından yararlanmak için müşterilerin 1.879 findeks kredi notuna sahip olması gerekiyor.

Bankaların Güncel Kredi Faiz Oranları

Kamu bankaları arasında ihtiyaç kredisi kampanyasında en düşük faiz oranlarını uygulayan banka Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 1.79 faiz oranıyla kredi çeken müşteriler 2.290 TL aylık taksitlerle ödemelerini tamamlayabiliyor. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasında ise yüzde 1.89 faiz oranıyla 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekilebilirken kredi taksitleri ayda 2.047 TL oluyor. Son olarak Enpara ve ING internet üzerinden verdiği ihtiyaç kredisi kampanyalarında yüzde 1.99 faiz oranı uyguladığı için aylık taksitler 2.085 TL oluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar