GÜNCEL

Emre Mor'un Yeni Takımı Belli Oldu mu? Fenerbahçe'den Avrupa'ya Gidecek!

Fenerbahçeli Emre Mor'a İtalya'dan önemli bir talip var. Serie A ekiplerinden gelen teklif sonrası gözler Avrupa'ya çevrildi. Başarılı futbolcunun transfere sıcak baktığı belirtiliyor. Emre Mor'un yeni takımının adı ne?

Emre Mor'un Yeni Takımı Belli Oldu mu? Fenerbahçe'den Avrupa'ya Gidecek!

Emre Mor, son zamanların gözde oyuncuları arasında gösteriliyor. Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye geldiği günden beri Jesus'un başarılı oyuncularından biri haline geldi. Futbolcunun Avrupa takımlarından teklif aldığı iddia edildi. Büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ve yakın zaman sonra transfer olacağı belirtiliyor. Peki o takımın ismi ne? İşte Emre Mor'un yakında transfer olmasını beklediğimiz takımı...

Serie A'dan Teklif Var!

Emre Mor ile ilgilinen takımın Serie A'da mücadele eden Bologna olduğu ortaya çıktı. Bologna'nın en çok istediği futbolculardan biri haline gelen Mor için teklifte bulunulduğu belirtiliyor. Anlaşma sağlanır ise Emre Mor sezon sonu İtalya'nın yolunu tutabilir.

Bonservis Fenerbahçe'nin Elinde!

Emre Mor'un bonservisi 2025 yılına kadar Fenerbahçe'nin elinde. Nasıl bir anlaşma yapılır ve kaç milyon Euro'ya transferi gerçekleşir henüz detay bilinmiyor. Yakında futbolcunun yanı sıra menajerinden veya takımlardan açıklama gelebilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar