GÜNDEM

Emre Kınay’dan tartışma sonrası ilk açıklama

Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde Beyaz Tv muhabiri ile girdiği tartışmaya dair açıklama yaptı. Kınay "Hakaret ve tahrik vardı. Çok tatsız oldu, çok sinirlendim o tahriğe kapılmamalıydım" dedi.

Emre Kınay’dan tartışma sonrası ilk açıklama

Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde arkadaşı ile Cihangir’deki restorandan çıktıktan sonra magazin muhabiri ile tartışma yaşamıştı. Kınay, kendisine “Saat 12’yi geçti” diyen muhabire, “Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi?” karşılığını vermişti.

‘ÇOK SİNİRLENDİM’

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırlayıp sundukları “Magazin Noteri” isimli programın canlı yayın konuğu olan Emre Kınay yaşananlara ilişkin şunları söyledi:

“ Hakaret ve tahrik vardı. Çok tatsız oldu, çok sinirlendim o tahriğe kapılmamalıydım.Sonra iş büyüdü ve kendime de hiç yakıştıramadım. Niye o kadar öfkelendim hiç bilmiyorum. 90 gün evde kalmış olmanın etkisi ile arkadaşa da biraz ayıp etmiş olabilirim. Gerçekten çok üzgünüm, dudağımda uçuk çıktı ertesi sabah. 

"KENDİMDEM NEFRET ETTİM"

Gerçekten olmaması gereken ve hiç hoş olmayan görüntüler değil. Ben kendimden nefret ettim o görüntüler sırasında. Hiç hoş değil ama hepimiz insanız.

"MUHABİRE UZLAŞMA TEKLİFİNDE BULUNDUM!"

Karşılıklı çekelim şikayetleri dedim. Uzlaşmaya davet ettim. Ancak kabul etmediler. “Beyaz Tv’nin ne olduğunu biliyoruz” derken de “tahrik ederek haber yaratma amacı ile iş yapıyorlar” dı kastım. Sadece bana değil çevremdeki kaç tane ünlüye aynı şeyi yaptılar."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar