GÜNDEM

Emre Kınay kesinleşti! Sosyal medyadan böyle duyruldu

31 Mart yerel seçimler öncesinde adaylar netleşmeye başladı. İYİ Parti 56 yerleşim bölgesinde daha adaylarını kesinleştirdi. Ünlü oyuncu Emre Kınay, İYİ Parti'nin İstanbul'un büyük ilçelerinden Kadıköy'den belediye başkan adayı oldu.

Emre Kınay kesinleşti! Sosyal medyadan böyle duyruldu

İyi Parti 56 yerleşim bölgesinde adaylarını açıkladı. İYİ Parti Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada adaylığı kesinleşen ilçeler arasında İstanbul'dan Kadıköy ve Beşiktaş da var.

ÜNLÜ OYUNCU EMRE KINAY KADIKÖY'DEN ADAY

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burak Akburak, Kınay’ın başkanlık adaylığını Twitter’dan “İYİ Parti Kadıköy adayımız Sn. Emre Kınay olmuştur. Kadıköyümüz hak ettiği hizmeti İYİ Parti ile kazanacaktır. Kadıköy de İYİ olsun mu?” mesajıyla duyurdu. Emre Kınay da açıklamayı doğruladı.

OYLARI BÖLECEĞİ İDDİALARINA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Kadıköy'de oyları böleceği gerekçesiyle bazı kesimlerin tepkisini çeken Emre Kınay, şöyle konuşmuştu:

"Bazı acelecilere, haddini bilmezlere ve her şeyi ben bilirim diyenlere cevabım var. Benim ne olduğum, bugüne kadar nasıl davrandığım ortada. Bu ülkenin değişmez değerlerine inancım ortada. Bir çocuk sahibiyim. Sorumluluğumun farkındayım. Bana parmak sallayarak, oturduğu yerden kalem oynatıp aşağılayarak ve ötekileştirerek cümle kuranlar, beklemeyi öğrenin! Demokrasi tahammül rejimidir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar