GÜNDEM

Emin Pazarcı'dan Selin Sayek Böke'ye doğal gaz göndermesi

Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin, keşfedilen doğalgaz rezervinin Türkiye'ye hiçbir faydasının olmayacağını dile getirmesine cevaben "Herhangi bir çobana sorun. Mümkün değil, hiç birinden duyamazsınız böyle absürt bir değerlendirme." dedi.

Emin Pazarcı'dan Selin Sayek Böke'ye doğal gaz göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğu müjdesini vermesini ardından konu ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de bulunan kaynağın varlığını sorgulayarak, 'Türkiye'ye kalkınma getirir mi?' sorusunun cevabı hayır olduğu için endişeli olduğunu belirtip sözlerine şu şekilde devam etti "Böylesi yatırımların faydası, ekonomik olarak halka yansımayacak."

Enerji kaynağı bulunmuş olsa dahi; yatırıma dönüşmesinin süre alacağını ifade eden Böke, "Yapılacak olan sözleşmeden faydalanacak olan, halk olmayacaktır." şeklinde konuştu.

Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı ise twitter hesabından yaptığı paylaşımda Böke'ye cevaben "Yanarım yanarım da... Dağdaki çobanla, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke gibilerin oylarının eşit olmasına yanarım. Böke, 'Doğal gazın halka faydası olmayacağını' söylemiş! Gidin herhangi bir çobana sorun. Mümkün değil, hiç birinden duyamazsınız böyle absürt bir değerlendirme." ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar