GÜNDEM

Emin Pazarcı'dan HDP'li vekilin şiddetine ironik yorum

HDP Muş Milletvekili Mensur'un Işık'ın, öğretmen eşi Ebru Işık'a şiddet uygulamasının ardından Ebru Işık, eşinden şikayetçi oldu. Daha sonra şikayetini geri alan Ebru Işık, eşinin kendine şiddet uygulamadığını, kendisinin dolaba çarptığını, sinir haliyle o ifadeyi verdiğini söyledi. Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı da twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Tıpta buna "Dolap Çarpması Sendromu" adı verilir." dedi.

Emin Pazarcı'dan HDP'li vekilin şiddetine ironik yorum

HDP Muş Milletvekili Mensur Işık'ın, öğretmen eşi Ebru Işık'a şiddet uygulamasından sonra Ebru Işık, eşinden şikayetçi oldu. Şikayet sonucunda Mensur Işık'a uzaklaştırma kararı verildi. Daha sonra şikayetini geri alan Ebru Işık, sinir haliyle eşinin kendine şiddet uyguladığı şeklinde ifade verdiğini, aslında kendisinin eşinden şiddet görmeyip dolaba çarptığını isöyledi.

Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı da twitter hesabından Işık'a cevaben "Dolaba çarpmış dolaba... Gözü ondan morarmış! HDP'li vekil Mensur Işık'ın eşi önce "dövdü beni" dedi. Sonra "Şiddet yok, dolaba çarptım" diye ifade değiştirdi. Tıpta buna "Dolap Çarpması Sendromu" adı verilir. Belirtiler "şiddet suçlaması" ile başlar. Dolapla sona erer!" şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Emin Pazarcı'nın o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar