POLEMİK

Emin Pazarcı'dan Fatih Portakal'a: Adam matematik bilmiyor bre cahil...

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve Türkiye'de ölüm oranlarının yüzde 2.5 civarı olduğunu ve test sayısı artınca durumun ne olacağının ortaya çıkacağını söyledi. Akşam yazarı-gazeteci Emin Pazarcı da Portakal'ın bu açıklamasına tepki gösterdi ve 'cehalet' yorumunda bulundu.

Emin Pazarcı'dan Fatih Portakal'a: Adam matematik bilmiyor bre cahil...

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medyadan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yönelttiği soruda "Dünyada vakaya karşı ölüm oranı:%4’ün üzerinde. TR’de bu oran %2,5’lar civarı. Ortalamanın altındayız diye sevinmeyin, çünkü bizde test yetersiz. Yarindan itibaren test adeti artacak. Sonuc ne olacak göreceğiz. Hala neden radikal önlem almiyorsunuz sayin Fahrettin Koca?" ifadelerini kullandı.

Akşam yazarı-gazeteci Emin Pazarcı da bu açıklamaya tepki gösterdi ve 'Cehalet ' yorumunda bulunarak Portakal'a sert sözlerle yüklendi. Pazarcı, "Cehalet bu: Adam matematik bilmiyor! Fatih Portakal, dünyada % 4 olan ölüm oranının bizde 2,5 olduğunu belirtip, "Sevinmeyin, test sayısı artınca göreceksiniz" demiş. Bre cahil, ölüm sayısı sabit. Vaka sayısı artarsa oran daha da düşer! Sen üzülsen de biz çok seviniriz o zaman!" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum