POLEMİK

Emin Pazarcı'dan Ekrem İmamoğlu'na 'tatil' tepkisi

İstanbul Büyükşehir Başkanı İmamoğlu deprem bölgesinden Erzurum'a kayak yapmaya gitmesi nedeniyle eleştirilerin hedefi haline geldi. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan İmamoğlu'na Akşam yazarı-gazeteci Emin Pazarcı da tepki gösterdi.

Emin Pazarcı'dan Ekrem İmamoğlu'na 'tatil' tepkisi

Elazığ'daki depremin ardından bölgeye giden siyasi isimlerden biri de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.Bölgede incelemelerde bulunan İmamoğlu, buradan Tunceli'ye giderek Tunceli Belediyesi'nin Komünist başkanı Fatih Maçoğlu'nu ziyaret etti.

Bu ziyaretin ardından soluğu Erzurum'da alan İmamoğlu'na Akşam yazarı Emin Pazarcı da 'Sözün bittiği yer' diyerek tepki gösterdi. Pazarcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Depremden keyif çıkaran adam!.. Önce Elazığ'a git, bir-iki fotoğraf çektir, yasak sav. Sonra, o acılarla alay edercesine Palandöken'e geç, lüks otele yerleş ve kayak keyfi yap. Çevreye gülücükler dağıtarak fotoğraf çektir. Sözün bittiği yer bu... Benim diyecek tek lafım yok.

İMAMOĞLU'NDAN TATİL PAYLAŞIMI

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından ailesi ile birlikte gittiği tatil fotoğrafını paylaşıp şu ifadeleri kullandı: Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum’u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı. #Erzurum

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar