GÜNDEM

Emin Pazarcı: Parti kurmak bölücülük ise en büyük bölücü Karayalçın'dır

Muharrem İnce'nin, CHP'den ayrılıp yeni bir hareket kuracağına dair açıklamalar gelmeye devam ederken; Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı da twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın, İnce'yi bölücükle suçlamasına cevaben "Parti kurmak 'bölücülük' ise, en büyük bölücü kendisidir." dedi.

Emin Pazarcı: Parti kurmak bölücülük ise en büyük bölücü Karayalçın'dır

CHP'nin 37. Olağan Kurultay'ın ardından Muharrem İnce'nin, yeni bir parti kuracağına dair kulisler paylaşılmıştı. İnce de yaptığı açıklamada parti değil hareket başlatacağını ifade etmişti.

CHP eski Genel Başkanları Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin ise CHP'nin bölünmemesi ve İnce'nin CHP'den ayrılmaması için önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ardından da İnce ile görüştüler.

Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı da twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yalçın'ın, İnce'ye sert çıktığını neredeyse bölücükle suçladığını belirterek paylaşımına şu satırları ekledi "Parti kurmak "bölücülük" ise, en büyük bölücü kendisidir. Karayalçın da 2002'de CHP'ye karşı SHP'yi kurup Genel Sekreterliğe Fikri Sağlar'ı getirmedi mi? Şaka gibi bunlar."

İşte Emin Pazarcı'nın o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar