GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Emin Pazarcı günün yazarı...

“İhbar ediyorum ihanete bakın” başlıklı yazısında ABD ürünü yazılım programlardaki tehlikeye dikkat çeken Emin Pazarcı günün yazarı...

Emin Pazarcı günün yazarı...

Emin Pazarcı bugünkü Akşam’da “İhbar ediyorum ihanete bakın” başlığı altında yayımlanan yazısında ABD ürünü yazılım programlarından kurtulmamız gerektiğini onun için de “Milli Yazılım” modeline geçilmesini öneriyor.

Devlete yuvalanmış FETÖ’nün milli yazılımı nasıl ve kimler tarafından engellediğini de isim vererek ihbar ediyor.

Hükümete verdiği destekle tanınan Pazarcı bu arada her şeyi göze alarak, devleti yöneten kadroların, devletin güvenliği için yapılan çalışmaları engelleyen FETÖ’cülere (Bilhassa TÜBİTAK ve HAVELSAN’da) göz yumdukları gerçeğini de ihbar ediyor ve yazısını şöyle tamamlıyor:

FETÖ’yü çökerttik” diyoruz, sadece terör örgütleriyle değil, Batı’da onları destekleyen güçlerle de mücadele ediyoruz. Türkiye, pek çok alanda gizli ve açık saldırılarla karşı karşıya.

Ama halen güvenliğimiz için onların verdiği yazılımları kullanıyoruz. Nereye ne yerleştirdiklerini hiç bilmiyoruz. Belki de FETÖ denilen örgüt ile onları sevk ve idare edenler bütün bilgilerimize ulaşabiliyorlar. Sadece bu konuda kuşkularımız var ama ne olup bittiğinden habersiziz.

Düşündükçe, üzerinde kafa yordukça daha iyi anlaşılıyor ihanetin büyüklüğü!

Ben görevimi yapıyor, burada açıktan ihbar ediyorum. Bundan sonrası ise, devleti yönetenlere kalıyor. Yaşanan olay da isimler de ortada. Benim yazdıklarım özetin de özeti. Gerekli adımlar atılıp, onlarla konuşulursa, daha neler çıkacak neler!..

Emin Pazarcı bu yazısıyla günün yazarı seçilmeyi hak ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar