GÜNDEM

Emin Pazarcı: Bahçeli, Akşener'e değil, eski MHP'lilere seslendi

Akşam yazarı Emin Pazarcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısının Akşener'e yönelik olmadığını, "eski MHP'lilere" yönelik olduğunu söyledi.

Emin Pazarcı: Bahçeli, Akşener'e değil, eski MHP'lilere seslendi

Akşam gazetesi yazarı Emin Pazarcı, bugünkü köşesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısını değerlendirdi. Pazarcı'ya göre bu çağrı "evin asıl sahipleri olan eski MHP'lilere yönelik" bir çağrıydı:

MERAL AKŞENER EVİN ASIL SAHİBİ DEĞİLDİ

Meral Akşener, zaten MHP’de iken de evin asli sahiplerinden biri değildi. Bunu biz de söyledik, Devlet Bahçeli de defalarca dillendirdi. O yüzden, MHP’den ayrılan ve bugün İyi Parti’de yer alan Koray Aydın gibi isimler zikredilerek böyle bir çağrı yapılsaydı, belki Devlet Bey’in beklenti içinde olduğu düşünülebilirdi. Ancak, Meral Akşener’e yapılan çağrı, bence başka anlamlar taşıyor.

Bir kedi-fare oyunu diyebiliriz buna!..

BAHÇELİ İYİ PARTİYİ DARBELEMEYE ÇALIŞIYOR

Devlet Bahçeli bu tür açıklamalarla İyi Parti’yi daha da darbelemeye çalışıyor. Sıkıntıyı büyütmek için hamleler yapıyor. Aslında “Gördünüz mü, zaman beni haklı çıkardı” mesajı vermeye çalışıyor.

ÇAĞRI, AKŞENER'E YÖNELİK DEĞİLDİ

Bence Devlet Bahçeli’nin “eve dön” çağrısı, Meral Akşener’den çok İyi Parti’ye giden ve orada aradıklarını bulamayan eski MHP’lilere yönelik!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum