GÜNCEL

Emin Çapa'nın o hareketi olay oldu: Bas bas bas tuşlara bas...

Gazeteci Emin Çapa, Ayşenur Arslan'a konuk olduğu yayından ilginç hareketleri ile gündem olmuştu. Emin Çapa'nın bu hareketlerini İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük canlı yayında değerlendirdi.

Son dönemlerde medyada gündemin bir numaralı konusu seçimler… 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı seçimlerinde adaylardan hiçbiri yüzde 50 barajını aşamayınca seçim ikinci tura kalmıştı. 28 Mayıs Pazar günü ise Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan seçimin ikinci turunda cumhurbaşkanlığı için yarışacak.

Halk TV'de ise Ayşenur Arslan ile Emin Çapa'nın seçim ile ilgili konuşması ve Emin Çapa'nın ilginç hareketleri sosyal medyada gündem olmuştu. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın YouTube'daki canlı yayına konuk olarak Emin Çapa'nın o hareketlerini değerlendirdi.

Seçimin kazananı psikiyatrlar olacak

Cem Küçük 28 Mayıs'tan sonra asıl kazanan psikiyatrlar olacağını söyledi ve başta Emin Çapa ve Can Ataklı'nın seçimlerden sonra psikiyatrların yolunu tutacağını söyledi. Cem Küçük ile Hadi Özışık'ın bu yayını gazeteci Mustafa Albayrak'ın da ilgisini çekti. Canlı yayının ilgili bölümünü sosyal medyada paylaşan Mustafa Albayrak da, Pazartesi günü psikiyatrlara çok iş düşeceğini yineledi.

“Memnuniyetle iştirak ederim”

Mustafa Albayrak ayrıca Hadi Özışık'ın canlı yayın davetine memnuniyetle iştirak edeceğini de sosyal medya hesabından duyurdu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar