GÜNDEM

Emekliye Şubat Müjdesi Geldi: En Düşük Faizli Emekli Kredisi Başladı!

Şubat tarihi itibari ile emekliler yeni düzenlenmiş olan avantajlı vade süreleri kapsamında emekli kredisi kullanabilecekler. Emekli kredisi için ise %1,49 faiz oranı ve maksimum 36 ay vade tanımlanacağı belirtildi. 

Emekliye Şubat Müjdesi Geldi: En Düşük Faizli Emekli Kredisi Başladı!

İlk açıklama yapan bankaların başında ise ING Bank geliyor. ING Bankası 50 bin TL değerindeki emekli kredisini kampanyalı kapsamda sunacağını açıkladı. 50 bin TL kredi için %1,49 faiz oranı ve en yüksek 36 ay vade süresi tanımlayacağını belirten banka bu krediyi at 1.890 TL taksitler ile sunacak.

Diğer yandan emeklinin nakit ihtiyacını karşılamak için ise aynı vade ve faiz oranı üzerinden 10 bin TL krediyi sadece 379 TL aylık taksitle vereceğini duyurdu.

TEB Emekli Kredisi

Kampanyalı emekli kredisi sunacak olan diğer bir banka ise TEB olarak karşımıza çıktı. Yeni günde TEB Bankası emekli maaşı cüzdanına sahip olan kişilere, 10 bin TL emekli kredisini 36 ay vade ve 376 TL taksit imkanı ile verecek.

Bu kredi için uyguladığı faiz oranını ise %1,45 olarak açıklayıp, en avantajlı emekli kredisi kampanyasını gündeme getirdi. 20 bin TL emekli kredisi için ise 752 TL taksit ödemesini 36 ay vade kapsamında talep edeceğini duyurdu.

İş Bankası Emekli Kredisi

Kampanyalı emekli kredisini bu gün itibari ile vermeye başlayacak olan diğer bir banka ise Türkiye İş Bankası oldu. İş Bankası hem kendi bünyesinde emekli hesabı olan müşterilerine hem de başka bankalarda emekli maaş hesabı olanlar 20 bin TL emekli kredisini aylık 760 TL ödemler üzerinden sunacak. Bu kredi için 36 ay vade süresi uygularken kampanya kapsamından faiz oranını ise %1,50 olarak belirliyor. Bankadan 50 bin TL emekli kredisi almak isteyenler ise yine aynı faiz ve vade süresinden yararlanırken, 1.899 TL aylık ödeme planı taksitlerini karşılayacaklar.

Emekli Kredisi Başvuru

Bu emekli kredilerine başvuru için ise emekli maaş hesabı cüzdanı, TC kimlik kartı, ikamet belgesi, isme düzenlenmiş bir adet elektrik, su veya doğalgaz faturası ile bu banklar arasından tercih edilenin şubesine gidilmesi gerektiği açıklandı. Daha sonra şubede başvuru formu doldurularak krediden yararlanılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar