GÜNDEM

Emekliye Özel Ödeme: 32.000 TL Nakit TC Kimlik İle Verildi!

Emekliye Özel Ödeme: 32.000 TL Nakit TC Kimlik İle Verildi!

Emekliye Özel Ödeme: 32.000 TL Nakit TC Kimlik İle Verildi!

Emekli maaşı hesabınız üzerinden 32000 TL'ye kadar nakit kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek bu banka üzerinden işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilecek ve emekli maaşı hesabınız ile kredi kullanabileceksiniz.

Akbank tarafından başlatılan Bu kampanyada emekli maaşını kendi bankasından alan tüm vatandaşlar için özel ödeme olarak işlemler yapılacak ve krediler başvuru yapılan tüm emeklilere verilecektir. Akbank direkt uygulaması üzerinden ve akbank'ın mobil uygulamaları haricinde internet siteleri üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirerek ödeme alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsanız emekli maaşı hesaplarınız üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz ve nakit kredi ödemelerinizi bu şekilde alabileceksiniz.

Akbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara 32.000'ye kadar ödeme verecek olan bu bankalardan sizler de 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi kullanabiliyorsunuz. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu emekli maaşı alan vatandaşlara Akbank direkt uygulamaları üzerinden 7 gün 24 saat yapılırken aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler Akbank şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte de bu işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar