GÜNDEM

Emekliye Özel Kampanya Önümüzdeki Hafta Başlıyor! Mobil Özel Başvuru ile Tek Tıkla 8.100 TL Hesaba Düşüyor!

Yalnızca önümüzdeki hafta geçerli olacak kampanyadan maaşını bankaya taşıyan vatandaşlar faydalanabilecek. 

Emekliye Özel Kampanya Önümüzdeki Hafta Başlıyor! Mobil Özel Başvuru ile Tek Tıkla 8.100 TL Hesaba Düşüyor!

Emekli vatandaşları memnun edecek yeni kampanya Vakıfbank aracılığıyla duyuruldu. Kampanyadan faydalanmak isteyenler şartları yerine getirdiğinde 8.100 TL ödemeyi anında hesabında bulabilecek. Yalnızca önümüzdeki hafta geçerli olacak kampanyadan maaşını bankaya taşıyan vatandaşlar faydalanabilecek. 

Emeklileri destekleyen ödemeler gün geçtikçe artıyor. Vakıfbank 6 Mart tarihi itibariyle bankaya emekli maaşını taşıyana asgari ücrete yakın ödeme yapacağını duyurdu. Başvurular şubeye gitmeye gerek kalmadan online ortamda tamamlanabiliyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Mobil bankacılık sistemi sayesinde şubeye gitmeden uygulama üzerinden ya da VakıfBank'ın resmi internet sitesi kullanılarak başvuru kolayca sağlanabiliyor. Emeklilik başvurusu olumlu onay alan emekli için yapılacak ön değerlendirme sonrası önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar ödeme hesaba yatırılacaktır.

Başvuru sürecini son güne bırakanlar için de bir uyarı yapıldı. Başvuruyu son güne bırakanlar bir sonraki hafta ödemeyi alabilir. 

Başvuru Şartları Nelerdir?

VakıfBank'ın belirli dönemlerde emekliye sunduğu kolaylıklara bir yenisi daha eklendi. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlerin Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden iletişim formu aracılığı ile bilgi alması mümkündür. Bunun yanı sıra Vakıfbank'ın müşteri hizmetleri hattı olan 0850 222 07 24 numaralı telefon aranabilir. Önümüzdeki hafta içi başlayacak olan yeni destek tutarına yönelik bilgi sahibi olunabilir.

Özel Kredi Paketi

VakıfBank'ın sunduğu bu kolaylık emekli için ek kredi kampanyası ile destekleniyor. Şubeye gelinerek yapılacak 80.000 TL'ye kadar kredi başvurusu 6 ay vadede geri ödenebilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar