GÜNDEM

Emekliye Ödeme Haberi: 45.000 TL Ödeme TC Kimlik ile Tek Seferlik Olarak Yapılacaktır

Emekliye Ödeme Haberi: 45.000 TL Ödeme TC Kimlik ile Tek Seferlik Olarak Yapılacaktır

Emekliye Ödeme Haberi: 45.000 TL Ödeme TC Kimlik ile Tek Seferlik Olarak Yapılacaktır

TC kimlik ile emekli ödemesi alacak olan vatandaşlar için duyuru paylaşan Denizbank ve Garanti Bankası Tek seferlik Olarak emekli maaşını kendi bankalarına taşıyan vatandaşlara acil ihtiyaçları olması durumunda 45.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. 45 bin TL nakit kredi emekli olan vatandaşlara Denizbank veya Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı almaları durumunda verilecek ve onaylanan kredilerde kendi hesaplarına yatırılarak kullandırılacaktır. TC kimlik numaranız üzerinden başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız ve şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız sizler de emekli maaşınızı Deniz Bank veya Garanti Bankası üzerinden almanız durumunda bankaya gitmeden de bu kredileri kullanmanız mümkündür.

Garanti Bankası emekli maaşını kendi bankasından alan tüm vatandaşlar için yapmış olduğu yeni duyuru ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere 45.000 TL ödeme 36 ay vadeli olarak vereceğini açıkladı. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız sizler de emekli maaşı hesabınız üzerinden mobil uygulama aracılığı ile birlikte dilediğiniz zaman kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşları öncelik tanıyacak ve maaş müşterisi olmak isteyenlere de maaş taşıma işlemleri sonrasında ihtiyaç kredisi ödemelerini gerçekleştirmektedir.

Denizbank üzerinden 45.000 kredi almak istiyorsanız DenizBank'ın emekli kredi kampanyasına katılmanız durumunda 36 ay vadeli ödeme sizlere gelir belgesiz olarak verilmektedir. gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar Denizbank şubelerine gitmeden de işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Denizbank mobil uygulaması olan deniz mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurunuzu 7/24 yapabilecek ne kadar kredi onayı aldığınızı buradan görerek TC kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapılacak ve sonucu sizlere bildirilecektir. deniz mobil uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu onay alması halinde ise şubelere gitmeden hesabınıza bu ödemeleri yatırabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar