GÜNDEM

Emekliye müjdeli haber geldi: emekli vatandaşlar başvuru yaparak 7.500 TL ödemeden faydalanabilecek

Emekli olan vatandaşlar için duyuru yapıldı. Başvuru yapan emeklilere ödeme yapılıyor. Acil nakit sıkıntısı çeken emekli vatandaşlara 7500 TL ödeme yapılarak rahat nefes almaları sağlanıyor. Başvuru yapan emekliler ödemelerden faydalanabilecek.

Emekliye müjdeli haber geldi: emekli vatandaşlar başvuru yaparak 7.500 TL ödemeden faydalanabilecek

Emekliye müjdeli haber geldi: emekli vatandaşlar başvuru yaparak 7.500 TL ödemeden faydalanabilecek. Emekli olan vatandaşlar için duyuru yapıldı. Başvuru yapan emeklilere ödeme yapılıyor. Acil nakit sıkıntısı çeken emekli vatandaşlara 7500 TL ödeme yapılarak rahat nefes almaları sağlanıyor. Başvuru yapan emekliler ödemelerden faydalanabilecek.

Önceki yıllarda emekli vatandaşlara emekli promosyonu olarak 750 TL ye varan tutarlarda ödeme yapılmıştı. Günümüzde emekli olan kişilere 7.500 TL ye varan tutarlarda promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemlerden faydalanmak için banka ile 3 yıllık bir anlaşma yapılması gerekiyor. 3 yıl boyunca emekli maaşını taahhüt eden emekli vatandaş promosyon ödemesinden yararlanabilecek. Maaş taahhüdü verildiğinde emekli iseniz 7.500 TL tutarındaki promosyon ödemisin almaya hak kazanırsınız. Maaşlarını bu bankaya taşımadıkları takdirde 3 yıl boyunca hibe olarak ödeme alabilecektir.

Yeni Emekli Olan Kişiler Emekli Promosyonu Alabilir mi? 

Yeni emekliye ayrılmış olan vatandaşlar almış oldukları emekli maaşını bankaya başvurarak taşımaları halinde promosyondan faydalanabilecek. 3 yıl boyunca maaşını ilgili bankadan alacağına dair taahhüt yapan emekli vatandaş promosyon ödemesi alabilecektir. Eğer sizlerde emekli oldu iseniz herhangi bir bankadan promosyon almak için maaşınızı ilgili bankaya taşıyarak bu imkândan faydalanabilirsiniz.  Yeni emekli olan vatandaşlar maaşlarını promosyon veren bankaya taşıyarak, 3 yıl boyunca taahhütte bulunmaları durumunda promosyon ödemelerinden faydalanabilecek.

Yüksek Tutarlı Promosyonu Veren Bankalar 

Emekli promosyonundan faydalanmak isteyen vatandaşlar, maaşlarını Denizbank üzerinden almaları durumunda 3750 TL ile 7500 TL tutarında promosyon alabilecek. Bunun yanı sıra emekli arkadaşını Denizbank’a yönlendirenler, her yönlendirme için ekstra 1000 TL promosyon alabilecek.

Garanti Bankası üzerinden maaş alan emekli vatandaşlar ise 5000 TL ile 7000 TL arasında ödeme alabilecek. Bu ödemeden faydalanmak için emekli maaşının Garanti Bankası’ndan alınması yeterlidir. QNB Finansbank üzerinden promosyon alan emeklilere ise 5000 TL ile 7500 TL tutarında ödeme yapılmaktadır. Bunun yanı sıra emekli bankadan alanlar için 10 000 TL ye kadar kredi, 5 000 TL ye kadar kredi kartı verilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum